«Ditt hårete dyr!!» Simon Cowell mobbet for sin hårete brystkasse

Du skal tåle å høre å mye fra paparazzi-fotografer som A-kjendis i Hollywood – men reaksjonen til Cowell er langt fra hårsår.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paparazzi-fotografene i Hollywood gjør alt for å framprovosere en reaksjon hos kjendisene de tar bilder av.

Kan tjene fett på kjeft

Et bilde eller videopptak av en rasende Hollywood-celebritet kan bli svært innbringende for en hardtarbeidende fotograf med under middels lønn.

Mobbet av mobben

Det fikk også Idol-dommer og musikkprodusent Simon Cowell erfare etter et restaurantbesøk i Beverly Hills i California i går. Straks Cowell kommer ut av restauranten begynner noen av paparazziene å slenge med leppa.

ÅPEN SKJORTE: Simon Cowell sammen med sin vakre kjæreste Lauren Silverman på plass i London under Midsummer Ball den 3. juni i år. Foto: Scanpix
ÅPEN SKJORTE: Simon Cowell sammen med sin vakre kjæreste Lauren Silverman på plass i London under Midsummer Ball den 3. juni i år. Foto: Scanpix

– Hei, Cowell! Kan vi få lov til å vokse brystkassen din som i filmen 40 Year Old Virgin?, roper en av fotografene og siktet til en kjent filmscene der komiker Steve Carell fjerner brysthårene med voksstriper.

Smilte av kommentarene

Heldigvis er Simon Cowell såpass rutinert at han velger å smile av de idiotiske kommentarene og tar seg heller tid til å skrive autografer for fansen som også har ventet på den populære TV-kjendisen.

– Simon, ditt hårete dyr!, fortsetter den samme fotografen.

Men Cowell tar kommentarene med ro og smiler tappert foran horden av paparazzi-fotografen i de tre minuttene det tar før bilen hans endelig ankommer parkeringsplassen.

Det kan være en fordel å ikke være hårsår når man er kjendis i Hollywood.