TRIST – MEN IKKE FERDIG: Den tidligere Top Gear-programlederen Jeremy Clarkson poserer for et bilde i Sør-Afrika i forbindelse med et live-show den 10. juni i år. Foto: Stefan Heunis/Scanpix.
TRIST – MEN IKKE FERDIG: Den tidligere Top Gear-programlederen Jeremy Clarkson poserer for et bilde i Sør-Afrika i forbindelse med et live-show den 10. juni i år. Foto: Stefan Heunis/Scanpix.

Clarkson: – Jeg vil se finale-episoden med en tåre i øyet

Den sparkede Top Gear-programlederen snakker om det aller siste programmet og heller samtidig bensin på glohete rykter om nytt TV-program. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har vært mye dramatikk i kulissene etter at den populære Jeremy Clarkson fikk sparken som programleder av BBC for tre måneder siden etter han angivelig skal ha slått til en produsent fordi teamet ikke fikk varm mat etter en lang opptaksdag.

Én for alle...

Like etter at Clarkson fikk sparken ga hans medprogramledere James May og Richard Hammond beskjed om at de også trakk seg fra bilprogrammet som har rundt 350 millioner seere verden over. 

Det har helt siden Clarkson fikk sparken vært en enorm internasjonal media-interesse rund framtiden til både Top Gear-programmet og de tre programlederne. 

Clarkson, Hammond og May landet i går i Stavanger for å lede sitt utsolgte bilshow.

Ny programleder bekreftet

Nylig ble det kjent at radiostjernen Chris Evans har takket ja til tilbudet om å bli den nye programlederen i Top Gear – men først etter at Clarkson fikk tilbud av BBC om å få sin gamle jobb tilbake. Han takket nei.

Chris Evens som også har vært programleder på TV i løpet av sin lange karriere får mest sannsynlig følge av den kvinnelige TV-programlederen Jodie Kidd når nye episoder av Top Gear skal spilles inn. 

Vil komme en tåre

I dag skriver Jeremy Clarkson i sin faste spalte for avisen The Sun at det kommer til å bli et svært emosjonelt øyeblikk når det siste Top Gear-programmet med den orginale besetningen sendes på lufta den 28. juni i år og at han kommer til å sitte med en tåre i øyet.

Det blir nytt program

Videre skriver Clarkson at han kommer til å savne BBC, men ikke selve programmet fordi han ikke har tenkt til å slutte å lage dem.

Det er det siste han skriver som forsterker ryktene om at han er på vei tilbake på skjermen med Richard Hammond og James May for å lage et nytt bilprogram.

Flere om beinet

Det er kjent at Clarkson, Hammond og May nylig var i et møte med TV-kanalen ITV, men at også strømme-giganten Netflix jakter på signaturen til trioen.

Det er ventet at nyheten om hvem som blir Jeremy Clarkson neste arbeidsgiver vil bli avslørt i løpet av de to neste ukene.

Uansett hvem som skal produsere Clarksons neste TV-prosjekt, er det eneste sikre at det vil bli servert varm mat i pausene.