TIL LARVIK: Amanda Kurtovic er klar for Larvik.  AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
TIL LARVIK: Amanda Kurtovic er klar for Larvik. AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

Kurtovic klar for Larvik

Amanda Kurtovic gjør comeback i Larvik.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Amanda Kurtovic har vært på vei tilbake til Larvik, tre år etter at hun forlot klubben til fordel for danske Viborg.

TV 2 meldte i forrige uke at 23-åringen hadde bestemt seg for å fortsette karrieren sin i vestfoldklubben.

Nå er det bekreftet at hun har signert en ettårskontrakt.

– Det kjennes veldig bra. Når man får tilbud fra verdens beste klubb er det vanskelig å takke nei. Jeg gleder meg til å komme i gang, men det skal bli deilig med en liten ferie først, sier Kurtovic til Østlands-Posten.

På grunn av Larviks økonomiske situasjon, og at de er under overvåkning av Norges Håndballforbund, så får de ikke inngå lengre kontrakter enn ett år om gangen.

Laget har også hentet høyrevingen Jenny Osnes Græsholt fra Nordstrand. Dermed har laget fått inn erstattere for Györ-klare Linn Jørum Sulland og Linn-Kristine Riegelhuth Koren, som er gravid.

– Med Kurtovic har vi fått på plass en høyreside som jeg tror kanskje ingen i Europa kan matche. Hun er en av de beste venstrehendte spillerne som beveger seg rundt, så jeg er kjempefornøyd med å få hun på plass. Hun er en spillertype som har satt seg i stand igjen til å prestere på høyt nivå etter en tung periode. Det er mange muligheter med henne i måten å spille på, så jeg synes vi har kommet godt ut av den situasjonen som oppstod, sier trener Tor Odvar Moen.