KAN BYTTE KLUBB: «Moa», her i duell med Bayern Münchens David Alaba og Dante, kan bli fristilt fra kontrakten med Stuttgart. (AP Photo/Michael Probst)
KAN BYTTE KLUBB: «Moa», her i duell med Bayern Münchens David Alaba og Dante, kan bli fristilt fra kontrakten med Stuttgart. (AP Photo/Michael Probst)

– Moa kan forlate Stuttgart gratis

Landslagsspissen kan bli løst fra kontrakten sin med Stuttgart.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tyske medier melder at Mohammed Abdellaoue kan bli fristilt fra kontrakten sin med Stuttgart.

Kicker skriver at klubben er villig til å la angriperen gå gratis dersom det kommer en interessert klubb på banen.

På to sesonger på Mercedes-Benz Arena er det blitt tolv kamper i Bundesliga for «Moa». En enslig scoring er alt han har å vise til i målstatistikkene.

– Det har ikke vært noen optimale år i Stuttgart for «Moa», av flere årsaker. Han har blant annet vært ute med skade seks-sju måneder. Det har også vært seks forskjellige trenere, forklarer landslagsspissens agent Stig Lillejord til TV 2.

Han bekrefter at Abdellaoue har fått tillatelse av Stuttgart til å bytte klubb dersom han ønsker det. Utover det vil ikke Lillejord si for mye om ryktene.

– Vi har en løpende dialog med Stuttgart. Han har to år igjen av kontrakten sin med klubben og vi forholder oss til det. Men dukker det opp alternativer som er attraktive, så vil vi naturligvis vurdere det, sier han.

For 29-åringen ønsker å komme tilbake i den formen han var da Stuttgart betalte over 30 millioner kroner for ham i 2013.

– Moa ønsker å spille fotball, og han ønsker å bevise at han kan komme tilbake til det nivået han har vært på i Bundesliga, sier Lillejord.

Abdellaoue ble en umiddelbar hit da Hannover 96 hentet ham fra Vålerenga sommeren 2010.

På 80 bundesligakamper scoret han 29 mål for klubben.

Det fikk Stuttgart til å ta frem sjekkheftet. Nå skal de altså være villig til å la ham forlate klubben uten at de får en krone igjen for ham.