REAL-AKTUELL: Sergio Agüero er ønsket som årets Galactico av Real Madrid. (AP Photo/Andre Penner)
REAL-AKTUELL: Sergio Agüero er ønsket som årets Galactico av Real Madrid. (AP Photo/Andre Penner)

Fotballryktene:
– Real Madrid selger stjerne til Arsenal for å finansiere Agüero-kjøp

Og Liverpool kan ha funnet «den nye Xabi Alonso».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thank God It's Friday.

Helgen banker på døren, og livet er bare nydelig.

Og enda bedre blir det når vi kan kose oss med litt preweekendovergangsrykter.

Nå er det bare å finne frem kaffekoppen og nyte den samlingen vi har funnet frem til deg denne morgenen.

Real Madrid ønsker seg Sergio Agüero, som ikke skal være uvillig til å flytte til den spanske hovedstaden hvor hans sønn bor. Men Real Madrid-kassen er tom. Derfor må det selges for å frigjøre midler. Og den som skal være stemplet som overflødig er Karim Benzema, skriver AS. Det er gode nyheter for Arsenal, som absolutt ser bruksområder for Real Madrid-vrakgodset.

Real Madrid har trukket seg ut av kampen om Arturo Vidal, skriver Marca. Men i Arsenal har man et apparat som har erfaring med spillere som krasjer bilen sin på vei hjem fra byen, så de lar seg ikke skremme så lett. The Gunners skal allerede ha hatt samtaler med chilenerens agent.

At Petr Cech havner i Arsenal ser ut til å handle om når og ikke om det skjer. Nå har også latt sin keepertrener Tony Roberts dra til Swansea, noe som åpner for at Cech kan ta med seg keepertreneren sin Christophe Lollichon fra Chelsea, skriver Daily Mail. Cech skal være lovet å bli førstekeeper på Emirates neste sesong. David Ospina skal ikke være interessert i en rolle som reserve. Dermed kan det se ut til at Arsenal selger colombianeren med gevinst til Fenerbahce.

Så er det over. Arsene Wenger må nå sende speidere til det japanske markedet for å finne en ny «draktselger» i soloppgangens rike. For nå er «verdens raskeste ving» offisielt gitt opp og avskiltet. Ryo Miyaichi signerte torsdag en treårsavtale med tyske St. Pauli. Det bekrefter Arsenal på sin hjemmeside. 22-åringen fikk med seg sju kamper på de fire årene han tilbrakte på Emirates. Men han fikk i det minste vært litt på utlån rundt omkring. Dermed har Arsenals to japanske spillere til sammen spilt elleve kamper for klubben. Junichi Inamoto, som ble kjent under klengenavnet «T shirt», fikk bare med seg 2001/02-sesongen i klubben.

Så blir det ikke Mario Mandzukic som skal lede Manchester Uniteds angrepstropper neste sesong. For nå er kroaten så godt som klar for Juventus. Allerede i løpet av dagen kan han bli presentert i sebrastripet trøye. Gazzetta dello Sport skriver at den gamle damen fra Torino betaler i underkant av 160 millioner kroner for Atletico Madrid-spissen.

Manchester United har hatt to portugisiske vinger (Bebe regnes ikke). Den blir husket for utallige mål og dribleraid. Den andre blir først og fremst husket for å rulle rundt i gresset med et sutrete uttrykk i ansiktet. Men nå kan Old Trafford bli portugiserfri sone. For etter et år på lån til moderklubben Sporting Lisboa, ser det nå ut til at Nani havner i tyrkiske Fenerbahce. Habertürk skriver at klubbene er enig om en overgang på 75 millioner kroner.

Chelsea har en logistikkutfordring. 26 spillere som var på utlån til ulike klubber rundt om i Europa vender nå tilbake til Stamford Bridge. Da blir det temmelig trangt i garderoben. Men nå kan Jose Mourinho har funnet løsningen. Han har anbefalt kompisen Bruno Ribeiro om å bli trener i den bulgarske klubben Ludogorets, og har lovet ham hjelp på spillerfronten, skriver The Guardian. Hjelp til selvhjelp der altså.

John Obi Mikel har trolig spilt sin siste kamp for Chelsea. Den tidligere Lyn-spilleren ser ut til å havne enten i Tyrkia eller Midt-Østen. Nå har Mourinho sett seg ut mannen han vil ha til å fylle den ledige plassen i garderoben (når han har fått sendt 20 mann til Bulgaria på lån). Ifølge Daily Express vil han ha Zenit St. Petersburgs belgiske midtbanekriger Axel Witsel

Kan Asier Illarramendi bli den nye Xabi Alonso på Anfield? De er i hvert fall begge baskere og begge er midtbanespillere med fortid i Real Sociedad. Fichajes skriver at Liverpool er villig til å betale det Real Madrid vil ha for Illarramendi, som er lei av å sitte på benken på Santiago Bernabeu.

Southampton er i sluttforhandlinger med Sporting Lisboa om en overgang for Cedric Soares. Dermed er veien åpen for Nathaniel Clyne for å gå til Liverpool. Det eneste som gjenstår er at Liverpool legger 185 millioner kroner på bordet. Gjør de det, så får de landslagsbacken, skriver Daily Express.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har latt seg imponere av Monacos argentinske kantspiller Lucas Ocampos. 20-åringen var på lån til Marseille forrige sesong, og skal være åpen for å flytte på seg, skriver Tutto Mercato Web.

Tottenhams keeperjakt fortsetter. Nå er det Genoas keepertalent Mattia Perin som lanseres av The Sun som Hugo Lloris' arvtaker mellom stengene på White Hart Lane. Dermed tyder ting på at den franske landslagskeeperen trolig får viljen sin og får spille Champions League-fotball neste sesong. Trolig for Manchester United.

Finske Teemu Pukki var i sin tid ikke god nok for Viking, så han dro i stedet til Tyskland hvor han fikk kontrakt med Schalke 04. De to siste sesongene har han vært i Celtic, men nå er han klar for dansk fotball. 25-åringen ble veiet og funnet for lett av Ronny Deila og tilbragte deler av forrige sesong på lån hos Brøndby. Ifølge STV er nå overgangen gjort permanent.