FORLATER AALESUND: Michael Barrantes Rojas (32) er klar for den kinesiske klubben Shanghai Shenxin.  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FORLATER AALESUND: Michael Barrantes Rojas (32) er klar for den kinesiske klubben Shanghai Shenxin.  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Aalesund-spiller til Kina

Forlater norsk fotball til fordel for Shanghai Shenxin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Michael Barrantes Rojas er klar for den kinesiske klubben Shanghai Shenxin.

Det opplyser Aalesund i en pressemelding torsdag. 

32-åringen spiller sin siste kamp mot Stabæk søndag om costaricaneren består den medisinske testen hos den kinesiske klubben. Der blir Barrantes lagkamerat med Daniel Chima Chukwu som gikk til Shanghai Shenxin i vinter.

Barrantes sin kontrakt går ut etter sesongen, men selges nå slikt at klubben får noe igjen for Tippeliga-profilen.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Aalesund Michael Barrantes

Costaricaneren takker Aalesund for fem fantastiske år i klubben. I løpet av den perioden vant Barrantes cupgull med klubben i 2011. Totalt fikk midtbanespilleren 121 kamper for klubben i Tippeligaen og scoret 33 mål.

– All min hyllest til AaFK. Jeg har hatt noen fantastiske år i en fantastisk klubb med utrolige supportere i en helt spesiell og vakker by. Men alt til sin tid. Både jeg og familien min føler at vi må gripe denne muligheten. En stor utfordring og en god kontrakt, sier Tippeliga-profilen i pressemeldingen.

Klubbens hovedtrener Trond Fredriksen er fornøyd med at klubben får noe igjen for midtbanespilleren.

– «Mike» har vært her i fem år og har vist at han har et stort hjerte for klubben. Det er selvfølgelig synd at Barrantes nå selges, men vi unner ham denne avslutningen på karrieren, sier Fredriksen i pressemeldingen.

AaFK-treneren oppfordrer Aalesund til å ta et skikkelig farvel med midtbanespilleren i søndagens kamp mot Stabæk.

Daglig leder i AaFK Henrik Hoff forklarer at klubben er godt fornøyd med avtalen og hyller Barrantes for perioden costaricaneren har hatt i klubben.