Brudekjolemysteriet! Her får Kristine (21) tilbake brudekjolen på direkten

Bare dager før bryllupet forsvant brudekjolen. Nå er kjolen gjenforent med den vordende bruden. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Her er den. Det er den, sier en lettet Kristine Gamst Kristoffersen (21).

Det var et spent brudepar som fikk tilbake kofferten på direkten i God morgen Norge torsdag. Den siste uken har nemlig vært fylt med usikkerhet og venting etter at kofferten med kjolen forsvant.

BRYLLUPSNERVER:  I flere dager har det vordende brudeparet lurt på om kjolen ville komme til rette til den store dagen. Foto: Privat.
BRYLLUPSNERVER:  I flere dager har det vordende brudeparet lurt på om kjolen ville komme til rette til den store dagen. Foto: Privat.

– Det føles veldig godt. Nå kan jeg slappe av og puste ut, sier 21-åringen.

Spesialsydd kjole
Kristine og kjæresten John Olav Selstø (24) gir hverandre sitt ja på lørdag. Dagen har de planlagt lenge og bruden har fått brudekjolen laget på bestilling.

– Jeg så en kjole på et bilde, men fant den ikke noe sted. Jeg fikk derfor kjolen spesialsydd.

En uke før den store dagen reiser bruden til Finnsnes for å gjøre de siste forberedelsene til bryllupet sitt. I den ene kofferten ligger kjolen som nå er borte. Et sted mellom Stavanger og Bardufoss forsvinner kofferten. Når hun står ved bagasjebåndet skjønner hun at krisen er et faktum. 

– Der får jeg en koffert, men det er én koffert som mangler, forteller hun.

I kofferten var brudekjolen, tilhørende sko, bordkort og mye pynt. Panikken kom på søndagen, og da var det under en uke til paret skulle gi hverandre sitt ja.

Funnet på Kreta
Etter fire dager får de endelig telefonen de har ventet på. Det var fra Norwegian.

– Kofferten havnet ikke i Bardufoss slik den skulle. Av en eller annen grunn dro den til Kreta, forteller Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsjef i Norwegian.

Kommunikasjonsjefen råder alle som skal ut og reise å merke kofferten tydelig, slik den vordende bruden hadde gjort. Den gode merkingen hennes er sannsynligvis grunnen til at kofferten fant veien tilbake i tide.

Gifter seg lørdag
Nå tar paret turen til Finnsnes i Nord-Norge der 120 gjester er ventet. Brudekjolen får ikke noen se før selve dagen. Denne gangen har de brudekjolen trygt ved siden av seg på flyet.

– Vi skal passe godt på den, smiler de.