Tromsø  20150512.
Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter  kampen  Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Tromsø 20150512. Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter kampen Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Rekdals oddstips: Onsdagstrippelen gikk inn

Håndplukket norske og svenske laveredivisionskamper - prøver igjen torsdag!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LYNGBØ - TERTNES (3. DIVISION) H: 1,33 U: 5,60 B: 3,85
Denne kampen fullfører den 11 runden i 3. divisjon avdeling 7. Lyngbø ligger tre poeng bak serieleder Sotra i øyeblikket, men kan altså knappe innpå tre poeng her. Sist vant de 3-1 over Vadmyra på bortebane, de to siste hjemmekampene har endt med tap - men for lagene som er 1. og 2. på tabellen. Tertnes er 2-0-4 på de siste seks, kun slått reservelagene til Brann og Fyllingsdalen. Gikk på et skuffende 2-3 tap for Arna-Bjørnar sist, og ligger med det på nedrykksplass med bare ni poeng. Tøff bortekamp for Tertnes i Laksevåg.

HÖGANÄS BK - HÖGABORGS BK (SVE 2. DIVISION) H: 1,45 U: 4,00 B: 4,25
2. Division, avdeling Vestra Götaland. Den lille industribyen Höganäs er nok mer kjente for baderomsfliser enn fotball, de ligger nå på tredjeplass i sin avdeling i 2. division. Lagene foran har en kamp mindre spilt, og Höganäs vil innta tabelltoppen med seier over Högaborg som ligger helt nede på 11. plass på tabellen. Högaborgs SK ligger utsatt til, og risikerer å dumpe ned på kvalikplassen etter rundens hengekamper er spilt. 26 poeng fra 12 kamper tilsier at Höganäs har vært solide hittil i sesongen. De har vunnet syv av de siste åtte, kun avbrutt av et knepent tap for topplaget Vinbergs. Högaborg har kun tatt ett poeng på bortebane denne sesongen.

KVARNBY - IFK HÄSSLEHOLM (SVE 2. DIVISION) H: 1,60 U: 3,65 B: 3,60
2. Division, avdeling Södra Götaland. Denne avdelingen har mange lag fra Malmö, inklusive Kvarnby. De ligger midt på tabellen, med 17 poeng etter 12 kamper, og altså da på syvende plass. De har 0 i målforskjell, så mer middelmådig er det umulig å bli. De er 1-4-2 på de syv siste, og har altså spilt en del uavgjort i det siste. Men nå møter de svake IFK Hässleholm, som ligger på kvalikplassen med 12 poeng. De hadde nylig tre strake seire, men det er også de tre eneste seirene de har hatt, og de var alle mot bunnlag. Kvarnby har bare ett hjemmetap denne sesongen, for topplaget Hässleholms IF - byrivalen til dagens motstander. Kvarnby bør ha gode muligheter til å ta tre poeng mot “lillebror” i Hässleholm.