KAN FORSVINNE: Mario Balotelli kan bli brukt som agn for å lure andre spillere til Liverpool.
KAN FORSVINNE: Mario Balotelli kan bli brukt som agn for å lure andre spillere til Liverpool.

Fotballryktene:
– Liverpool vil bytte bort Balotelli for midtbanegeneral

Og Manchester United er på desperat midtstopperjakt.

To uker. To små uker er det til overgangsvinduet åpner igjen.

Da skal det kjøpes og selges over en lav sko i to måneder.

Da er det kanskje ikke så rart at tabloidene nå renner over med rykter fra fjern og nær. Med større eller mindre troverdighet.

Som vanlig har vi samlet sammen en bunke med rykter til deg.

Liverpool er virkelig på offensiven. Så mange toppspillere som blir koblet til klubben, gir fansen all grunn til optimisme. Det kan nok en gang snakkes om gull på Anfield. Slik det er blitt gjort i hvert av de 25 årene som er gått siden sist klubben vant ligaen. Tirsdag kom det frem at Roberto Firmino trolig havner i England i løpet av sommeren. Og de fleste britiske avisen antok at det da ble Manchester United på Hoffenheim-spilleren. Men brasilianske Globo Esporte hevder at Liverpool er høyaktuell som hans nye klubb. Men ingen får vite hvor Firmino skal før etter Copa America er over. Så se ikke bort fra at han blir koblet til både Chelsea, Manchester City og Arsenal i løpet av de neste dagene.

Så var visst ikke Liverpool og Inter enige om overgangssum for Mateo Kovacic likevel. For ifølge Corriere dello Sport står klubbene ganske så langt fra hverandre. Derfor har Liverpool prøvd å legge Mario Balotelli i potten. Men det er uklart om Inter oppfattet det som et høyere eller lavere bud med den målsky spissen i pakken.

Yevgen Konoplyanka har fortsatt ikke signert for noen ny klubb. Den ukrainske driblefanten så en stund ut til å havne i Stoke, men foreløpig er han Dnepro-spiller. Metro skriver at han nå har uttalt at han ønsker å fortsette karrieren i England, og med tanke på Liverpools tidligere jakt på 25-åringen, så blir de igjen koblet til ham.

Pengene begynner nok å brenne i lommen på Louis van Gaal nå. Tenk å gå rundt med to milliarder og bare måtte vente på at sommersalget skal starte? Nå hevder Calcio Mercato at nederlenderen har sett seg ut tre spillere han vil ha. Han vil forsterke midtforsvaret med duoen Stefan de Vrij fra Lazio og Bayern Münchens Jerome Boateng. Og når de først er i forhandlinger med Lazio, så tar han gjerne med seg playmakeren Felipe Anderson også.

Og det er kanskje ikke så rart at van Gaal vurderer andre midtstoppere. For det er greit å ha en plan C og D dersom A og B ryker. Mats Hummels var plan A. Den røk ganske kjapt. Nicolas Otamendi har fremstått som plan B ganske lenge. Men nå kan Daily Star fortelle at også Real Madrid gjerne vil ha argentineren. Og når de kongelige i den spanske hovedstaden vil ha noe, så pleier de å få det.

Van Gaal går bredt ut på midtstopperfronten. Tro ikke at han bare har speidere i de store ligaene. Neida, Manchester Uniteds talentspeidere har også vært i Tyrkia i løpet av vinteren. Der har de kikket nøye på Galatasarays midtstopper Semih Kaya. 24-åringen er muligens plan E. Men skal man tro Metro, og det skal man jo ikke gjøre for ofte, så kan Kaya bli midtstopperen United henter i sommer.

En dag må David de Gea ta av seg keeperhanskene og sette navnet sitt på en kontrakt med Real Madrid. Og da må Manchester United ha en ny keeper på plass. Nå kan London Evening Standard meddele at et bud på i overkant av 300 millioner kroner for Hugo Lloris kan være på vei til Tottenham. Franskmannen vil neppe være uvillig til å dra. Han vil jo spille Champions League, og ha en sjanse til å vinne titler. Men han har nå en gang signert en kontrakt med Tottenham, og vil klubben holde ham tilbake, så har han ikke noe han skulle sagt.

Manchester City har også madrassen stappet full av penger. Så mye at de nå er i ferd med å komme Liverpool i møte når det gjelder Raheem Sterling. Det har sett ut som det har vært en bred enighet blant toppklubbene i England at Sterling er verdt rundt 300 millioner kroner. Men Liverpool har priset ham til det dobbelte. Men nå skal City være villig til å til å betale 425 millioner kroner cash, og legge ytterligere 60 millioner i potten dersom Sterling skulle vinne et og annet med klubben, skriver Daily Star. Og i London sitter det en skakkjørt klubb og følger nøye med. For Queens Park Rangers skal ha 20 prosent av en overgangssum, som følge av en avtale som ble inngått da Liverpool kjøpte Sterling for fem år siden.

Manchester City har heller ikke gitt opp Paul Pogba. Men de møter hard kamp av Barcelona. Franskmannen skal nå være valgflesk i presidentkampen i den katalanske klubben. Presidentkandidaten Agusti Benedito lover til 8TV at fansen vil få se Pogba på midtbanen dersom han blir valgt. Men ingen har vel informert ham om at Barcelona faktisk ikke har lov til å kjøpe noen spillere i sommer.

Og da skal City-manager Manuel Pellegrini ha klart et fullgodt alternativ. Og som til og med er engelsk. Det flommer jo ikke over med briter på Etihad. Engelsk blir langt på vei regnet som et fremmedspråk i klubben. Derfor kan Fabian Delph være et godt tilskudd til stallen. The Telegraph skriver at Aston Villa-spilleren er mannen Pellegrini vil ha dersom Pogba glipper.

Chelsea-manager Jose Mourinho vet at han mister Petr Cech. Og han vet at tsjekkeren trolig havner i Arsenal. Og det irriterer ham veldig. Derfor prøver han å sørge for at The Gunners i hvert fall ikke kommer styrket ut av det dersom de henter Cech. Men Arsene Wenger har ingen planer om å la Mourinho få enten Theo Walcott eller Alex Oxlade-Chamberlain i bytte. Han har nå tilgang til cash, og vil betale for keeperen, skriver Daily Mirror.

Skulle Cech forsvinne, noe det ser ut til at han gjør, så må det en keeper inn på Stamford Bridge. Daily Mirror skriver at det kan fort bli Asmir Begovic. Chelsea skal ha sett seg ut bosnieren som en ypperlig back up for Thibaut Courtois. QPRs Robert Green er et annet alternativ, og en spiller som trolig er mer villig til å sitte på benken.

Arsenal skal nå være favoritter til å sikre seg Monacos midtbanemaskin Geoffrey Kondogbia. Den italienske overgangsguruen Gianluca di Marzio skriver at Arsene Wenger har hatt personlige samtaler med 22-åringen, og Wenger har det med å overbevise franskmenn om at Emirates er stedet å være. Både AC Milan og Inter skal også være interessert, men skal ha innsett at det ikke nytter med en fransk tolk i samtalene.

Carl Jenkinson hadde en stor sesong på lån til West Ham, men i Arsenal havner han fortsatt langt bak i rekken på høyrebacken. Derfor håpet The Hammers at de kunne få kjøpe ham fri i sommer. Men Arsenal ønsker kun å leie ham ut, og vil ha 20 millioner kroner for å la ham spille for dem i en sesong til. Det er ifølge Daily Mirror for mye for londonrivalene. Men i Sunderland skal de være villig til å betale den summen for å leie Jenkinson i en sesong.

James McClean gjorde nok ikke det smarteste karrierevalget da han gikk til Wigan. I stedet for rykke opp til Premier League, så bar det rett ned i League 1 for klubben. Men den irske landslagsspilleren er nå på vei tilbake til det gode selskap. For nå skal West Bromwich Albion være svært nær ved å sikre seg 26-åringen, skriver Sky Sports.

Aston Villa-manager Tim Sherwood har nå staket ut kursen mot toppen for Birmingham-klubben. Og da trenger han noen vinnerskaller. Og nå har han sett seg ut en duo fra nedrykkede Hull som dem som skal løfte dem. Tom Huddlestone og Robbie Brady er de som skal løfte dem mot nye høyder, skriver Daily Mirror.