NYBAKT FAMILIE: De nybakte foreldrene Adam Dirks og Bethany Hamilton viser stolt frem sønnen Tobias. (Foto: Privat)
NYBAKT FAMILIE: De nybakte foreldrene Adam Dirks og Bethany Hamilton viser stolt frem sønnen Tobias. (Foto: Privat)

Bethany (25) overlevde haiangrep – nå har hun blitt mor

Haiofferet Bethany Hamilton rører en hel verden med sine tanker om morsrollen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For 12 år siden var Bethany Hamilton nær døden, da en hai angrep henne mens hun surfet på Hawaii. På et mirakuløst vis overlevde hun angrepet som tappet henne for 60 prosent av blodet i kroppen og tok fra henne venstrearmen.

Nybakt familie

PÅGANGSMOT: Hamilton er i dag  et forbilde for mange. Foto: Getty Images
PÅGANGSMOT: Hamilton er i dag  et forbilde for mange. Foto: Getty Images

Til tross for skadene, ga Hamilton aldri opp surfingen – og har vunnet flere internasjonale konkurranser. Nå har hun likevel tatt en pause fra sporten for å bli mor, og nylig la hun ut en gladmelding på Facebook med bilde av den nybakte familien.

– Det er med stor velsignelse vi ønsker Tobias velkommen til verden. Han er oppkalt etter sin bestefar, og navnet betyr «Guds godhet». Adam og jeg er så forelsket i denne fyren, og gleder oss til å dele livet med ham, skrev Hamilton på Facbook.

Bekymret

Allerede da Hamilton annonserte graviditeten i februar, snakket hun om bekymringene hun hadde rundt det å oppdra et barn med kun én arm.

– Jeg har tenkt litt på dette med å være mor, og kun ha én arm. Jeg glemmer ofte at jeg mangler den ene armen, men en skrikende baby, skifting av bleier og tanken på å være alene med denne skrikende babyen, det kan fort bli ganske utfordrende for meg, sa hun.

Ektemannen lover å stille opp

Mannen hennes, Adam Dirks (25), gikk kort tid etter ut og sa at han skulle bistå ved bleieskift, og passe barnet, slik at hun kunne fortsette med surfingen.

Til tross for surfestjernens bekymringer, heier «hele» verden på henne. På under et døgn har Hawaii-jenta fått over 900.000 likes på bildet hun la ut, og utallige kommentarer fra folk som ønsker henne lykke til.