GULLGROSSIST: Petr Cech har vunnet omtrent alt som vinnes kan i løpet av sine elleve sesonger i Chelsea. Her i aksjon under forrige sesongs Premier League-oppgjør mot Sunderland på Stamford Bridge.  (AP Photo/Matt Dunham)
GULLGROSSIST: Petr Cech har vunnet omtrent alt som vinnes kan i løpet av sine elleve sesonger i Chelsea. Her i aksjon under forrige sesongs Premier League-oppgjør mot Sunderland på Stamford Bridge. (AP Photo/Matt Dunham)

– Cech kan gjøre Arsenal til tittelkandidat

Tidligere Premier League-keeper tror Petr Cech er akkurat det Arsenal trenger for å bli en reell tittelutfordrer neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Petr Cech nærmer seg tilsynelatende en overgang til Arsenal.

Sisteskansen, som ble foretrukket som backup for Thibaut Courtois i Chelsea forrige sesong, ønsker seg fast spilletid, og The Gunners nevnes stadig oftere som tsjekkerens neste arbeidsplass.

Tidligere Premier League-keeper Mark Bosnich mener 33-åringens signatur er akkurat det Arsenal trenger for å kunne bli en reell tittelutfordrer.

– Hvis Petr Cech går til Arsenal, samtidig som de plukker opp en kvalitetsspiller i de offensive rekker, tror jeg de kan bli en ordentlig utfordrer til Premier League-tittelen neste sesong, sier australieren i et telefonintervju med Talksport.com.

– Jeg kan forstå at han ønsker å fortsette i Premier League. Det forteller meg at han fremdeles mener han er god nok for en toppklubb - noe han er, legger Bosnich til.

Chelseas keepertrener Christophe Lollichon, som har jobbet med Cech i over ti år, går ifølge Daily Mirror langt i å bekrefte at Arsenal er aktuell som neste klubb for keeperkjempen.

– Fordelen med Arsenal er at det er en toppklubb, har en filosofi som passer ham og holder til i London. Familien hans liker England og spillerne er lykkelig når de er med familiene sine, sier franskmannen.

Cech har fire ligatitler, fire FA Cup-titler, tre Ligacup-titler, en Champions League- og en Europa League-triumf på over 500 kamper for Chelsea siden han kom fra Rennes i 2004.