BLIR VÆRENDE: Brede Hangeland blir i Crystal Palace.
BLIR VÆRENDE: Brede Hangeland blir i Crystal Palace.

Brede Hangeland har bestemt seg

Den tidligere landslagskapteinen blir værende i Crystal Palace.

Brede Hangelands kontrakt med Crystal Palace gikk ut etter sesongen, og det har vært spekulert i hvor han ville fortsette karrieren.

Men London-klubben har tilbudt ham en ny kontrakt.

Dermed blir det nok en sesong på Selhurst Park.

– Jeg har forlenget kontrakten med Crystal Palace med ett år. Jeg er utrolig glad for å være i det gode selskap ett år til. Det begynner å bli mange år nå, sier han til TV 2.

Selv har han vært trygg på at han ville få ny kontrakt.

– Det er alltid litt usikkerhet når du går ut av en kontrakt, men jeg har hatt en god dialog med Alan Pardew, som er en fantastisk manager. Jeg har vært nokså trygg på at det ville ordne seg. Men når det er sagt så er det godt å få det gjort og få det ut i offentligheten, og kunne konsentrere seg om en ny sesong, fortsetter han.

Mange trodde at veteranen ville vende hjem og avslutte karrieren i Viking. Men slik ble det ikke.

– Det hadde vært et godt alternativ det. Men med all respekt for Viking og Tippeligaen, så synes jeg at det å spille i Premier League er en sjanse en skal ta når den er der, forklarer han.

Hangeland er veldig godt fornøyd med Pardew som manager, selv om han fikk mindre spilletid enn han har vært vant med forrige sesong.

Neste sesong er planen å spille enda mer.

– Ambisjonene er å spille fast. Jeg har tenkt å trene hardt. De skal være gode de som skal ta plassen foran meg, sier den tidligere landslagskapteinen.

Og han har tro på en god sesong for Crystal Palace.

– Hvis vi hadde tatt formen vår det siste halvåret, så ville det blitt Champions League for Crystal Palace. Men det er kanskje litt for enkelt å dra den logikken videre. Men vi har en topp manager. Vi er i en del av London som er bra, så kommer det an på hvem som kommer og går. Vi får se. Men det ser lyst ut, sier han.