SKAL VI DANSE: Christopher Mørch Husby (25) skal danse seg gjennom høsten i TV 2s program Skal vi danse. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
SKAL VI DANSE: Christopher Mørch Husby (25) skal danse seg gjennom høsten i TV 2s program Skal vi danse. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2

Nå skal Jan Thomas' eksmann stå på egne ben

Christopher Mørch Husby (25), mest kjent som stylisten Jan Thomas' (48) tidligere kjæreste, gleder seg til å gjøre sin egen greie i Skal vi danse.

I mars i år bekreftet stylisten Jan Thomas at det var slutt mellom ham og ektemannen Christopher Mørch Husby, etter seks års ekteskap.

Kjendisparet jobber sammen i salongen til Jan Thomas, der Christopher er daglig leder.

Vil bestemme selv

I dag kunne Mørch Husby endelig fortelle at han har takket ja til å danse i høstens Skal vi danse på TV 2.

– Det tok litt tid før jeg bestemte meg for at dette var noe for meg, faktisk. Dansing gjør meg utrolig nervøs. Men det som bikket meg i den retning at jeg hadde lyst til å si ja, var at endelig skal jeg få gjøre noe jeg har bestemt, og ikke være i pressen for veldig mye annet som man ikke har lyst til å være i pressen for, sa en åpen Christopher til TV 2 under dagens Skal vi danse-lansering.

– Dette er min greie, det er min mulighet til å kunne ha det gøy og slippe meg litt løs.

Ikke glad i det offentlige

Christopher ble sammen med Jan Thomas da han bare var 19 år gammel. De to har fått mye oppmerksomhet i media, noe Christopher aldri har vært helt fortrolig med.

– Jeg tror nok jeg på mange måter har stått på mine egne ben veldig lenge, men det er mange måter å gjøre det på. Dette offentlige har ikke nødvendigvis vært helt min greie. Det har heller vært alt arbeidet som ligger bak, veldig mye, sier han.

Likevel velger han å være med i et av TV 2s største lørdagsprogrammer, Skal vi danse.

– Dette er noe som er utrolig gøy og det er jo ikke hver dag man får en sånn mulighet, så den må man jo bare ta, smiler han.

– Mye hard jobbing må til

Når det gjelder danseferdighetene er visst ikke det så mye å skryte av, så her må det jobbes.

– Danseerfaringene mine er kanskje bedre på fest enn egnet til dette, så her må det veldig mye hard jobbing til, det er jeg ganske sikker på, ler Christopher og legger til at den største utfordringen ligger i det å klare å slippe seg løs.

– Jeg trenger å slippe kontrollen

For Christopher vil en viktig del av Skal vi danse-konkurransen bli å tørre å miste litt av kontrollen.

– Jeg føler jeg har kontroll på alt som skjer i mitt liv, dette har jeg ikke kontroll på overhodet. Jeg trenger helt sikkert å slippe kontrollen litt, så på sikt så blir dette sikkert bra for meg. Jeg får bare prøve å slippe meg litt løs rett og slett, avslutter han.

Skal vi danse ser du på TV 2 til høsten!