Thorsnes vil svare på Elfenbenskystens ufine spillestil «med samme mynt»

Elise Thorsnes er klar til krig mot tøffe afrikanere. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elfenbenskysten tapte 0-10 mot Tyskland i åpningskampen i VM. Mot Thailand ble det også tap.

Fotballferdighetene er kanskje begrenset, men de ivorianske kvinnene har gjort seg bemerket med en svært tøff spillestil. Laget fikk hele seks gule kort mot Tyskland.

– Jeg er litt bekymret for fysikken til Elfenbenskysten. Det går litt vilt for seg noen ganger. Jeg håper vi slipper etterslenger, sier landslagssjef Even Pellerud til NTB før kveldens siste gruppespillkamp.

– Er ikke redde
Overfor TV 2 utdyper Pellerud:

– Hvis du har med den frykten inn i kampen, blir det en dårlig kamp, sier han.

– Vi er ikke redde for det. Hvis vi klarer å holde trøkk i ballen og fart i beina, skal vi skape problemer for dem, legger landslagssjefen til.

De norske jentene lar seg ikke skremme av motstanderens ufine væremåte på banen.

– De kommer til å få igjen med samme mynt, smiler Elise Thornes.

Hun gleder seg veldig til å møte tabelljumboen.

– Det er alltid spennende å spille mot lag vi ikke har spilt mot før og som er ferske og uortodokse i stilen. Jeg tror vi vinner 4-0, sier hun selvsikkert.

Håper på England
Tyskland leder gruppen med en suveren målforskjell. Om Norge blir nummer to i gruppen, venter toerlaget fra gruppe F i åttedelsfinalen. Colombia, England, Frankrike og Mexico har alle mulighet til å bli nummer to. 

– Vi så kampen mellom England og Mexico. Ut fra den kampen vil jeg helst møte England og helst ikke Frankrike i åttedelsfinalen, sier Thorsnes.