LONDON BABY: Raheem Sterling vil tilbake til London og da kan Arsenal være et godt alternativ.
LONDON BABY: Raheem Sterling vil tilbake til London og da kan Arsenal være et godt alternativ.

Fotballryktene: 
– Arsenal kan oppfylle Sterlings største ønske

Og Liverpool rader opp stjernenavn på ønskelisten sin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fellesferien nærmer seg med stormskritt. Og når man sitter i bilkø ut av storbyene på jakt etter sol og deilige strender, så er det godt at det er «Silly Season».

For da kan man følge med på spennende overgangsrykter mens trafikken snegler seg frem – dog om man er passasjer i bilen, selvfølgelig.

Og det ser ut til å bli en spennende sommer. For en rekke store spillere kan være på flyttefot, mens storklubbene skal alle ha forsterkninger.

Her finner du dagens vakre ryktebukett.

Raheem Sterling har tent på aller broer ut av Liverpool, og mens de driver og brenner ned, så går spekulasjonene om hvor ferden går videre for 20-åringen. Liverpool drømmer om over en halv milliard kroner for angriperen, men ingen klubber ser ut til å være villig til å bla opp mer enn rundt halvparten. Manchester City og Real Madrid har ikke lagt skjul på at de kan tenke seg Sterling, og City er trolig den eneste klubben som er troendes til å innfri Liverpools ønsker. Men så spørs det om Sterling vil til de lyseblå. For ifølge Daily Express er landslagsspillerens største ønske å vende tilbake til London, hvor han har familie og venner. Og da følger Arsenal-manager Arsene Wenger nøye med. For han kommer gjerne med et skambud dersom det viser seg at Sterling vil presse frem en overgang til en London-klubb.

Det er ikke alltid det er de dyreste spillerne som ender opp som de viktigste. Francis Coquelin var gitt opp av de fleste Arsenal-fans, men hadde ikke den franske terrieren plutselig tatt steget i vinter, så hadde neppe The Gunners endt på tredjeplass i Premier League denne sesongen. Og nå begynner interessen utenfra å komme for midtbanespilleren. Paris Saint-Germain skal være interessert i å hente ham hjem til Frankrike, og med de økonomiske ressursene PSG råder over, så er det slett ikke umulig at Arsenal kan la seg lokke til å selge – dersom budet blir stort nok, skriver Daily Star.

Og da vil Wenger bruke pengene på å hente tyske Lars Bender som erstatter, melder The Sun. Og det ville kanskje ikke være helt ulikt Wenger. Selge Coquelin dyrt og så erstatte ham med en bedre spiller for en lavere sum. Bayer Leverkusen skal være villig til å la landslagsspilleren gå dersom de får over 200 millioner kroner for ham.

Lukas Podolski har ikke mange gode kamper for Arsenal, men tyskeren er likevel en av de mest populære blant fansen. «SoMe-kongen» var heller ingen suksess på lån til Inter, som ikke ønsket å gjøre overgangen permanent. Og til tross for 29-åringens sterke bånd til fansen, så vil gjerne Wenger få ham av lønningslisten. Nå skriver Daily Star at Everton kan komme til å gjøre et fremstøt for å sikre seg Podolski.

Noen ganger blir en overgang skrevet så mye om at fansen vil ta det som et skikkelig nederlag dersom den ikke blir noe av. Sånn blir det nok om ikke Mateo Kovacic havner i Liverpool i løpet av sommeren. Kroaten blir bedre og bedre for hver historie som går om ham, og han kommer nærmere og nærmere Liverpool. Nå er det Tutto Mercato Web som hevder at Liverpool og Inter er kommet til enighet om en overgangssum, og 200 millioner kroner skal visstnok ta 21-åringen til Anfield – eller ikke.

Og nå går det mot ligagull på Merseyside. For på onsdag kan også Carlos Tevez si ja til Liverpool. Argentineren skal bestemme seg for hvor han spiller neste sesong, og ifølge Metro kan det fort bli Liverpool. Men Atletico Madrid, Boca Juniors og Paris Saint-Germain vil også ha 31-åringen.

Liverpool fikk ikke André Ayew. Men da går de heller for lillebroren Jordan Ayew. 23-åringen slo aldri helt gjennom i Marseille, men hadde en solid sesong for Lorient sist sesong. Daily Mail skriver at seks Premier-League-klubber vil ha sønnen til den ghanesiske fotballegenden Abedi Pele, og først i feltet skal Liverpool ligge.

Og Swansea har fått blod på tann. Nå er Ayew på plass til å styre det offensive spillet, og manager Garry Monk er ifølge The Sun nå i forhandlinger med Anderlecht for en overgang for spissen Aleksander Mitrovic. Da vil waliserne ha en kar som kan banke ballen i nettet også.

Før helgen gikk det rykter om at Nicolas Gaitan var enig med Manchester United om sin personlige kontrakt, og nå har Benfica sikret seg en erstatter for argentineren. Marokkaneren Mehdi Carcela kom i helgen fra Standard Liege, og er sett på som en spiller som kan gå rett inn og overta Gaitans posisjon. Manchester United skal være villig til å la Nani gå motsatt vei som en del av overgangen, skriver Metro.

Louis van Gaal skal ha gitt klar melding til forhandlingsteamet sitt om at han vil ha Felipe Anderson. Brasilianeren har vært stor for Lazio denne sesongen, og skal nylig ha forlenget kontrakten sin med romaklubben. Men det stopper ikke van Gaal. Han vil ha Anderson i angrepet sitt neste sesong, koste hva det koste vil, skriver The Sun.

David de Gea har fortsatt ikke signert for Real Madrid. Men det ville bli sommerens overgangsbombe dersom han blir værende i Manchester United. Nå er man kommet til Jasper Cillessen på listen over keepere som kan erstatte spanjolen. Ifølge The Telegraph er nederlenderen van Gaals førstevalg når han må ha ny keeper. Men det spørs om 26-åringen har tilgitt Manchester United-manageren for ydmykelsen han ble utsatt for da van Gaal tok ham av banen før straffekonken mot Costa Rica i VM i fjor sommer.

Chelsea har lenge vært på jakt etter Atletico Madrid-stopperen Joao Miranda. Men nå vil van Gaal snyte Jose Mourinho for den brasilianske konfekten. Daily Express skriver at Manchester United vil legge nærmere 250 millioner kroner på bordet for 30-åringen.

Men Mourinho kan få en sjanse til å gi van Gaal et stikk tilbake dersom Radamel Falcao skulle bli en suksess på Stamford Bridge. For Daily Mirror skriver at colombianeren har takket ja til kontraktstilbudet fra de kongeblå fra hovedstaden. Dermed får han en sjanse til å vise at han er bedre enn hva han viste for Manchester United forrige sesong, og skulle han dundre inn mål på bestilling, så vil nok Mourinho ta sin del av æren.

Newcastle har slitt med å finne en spiss som scorer mål de siste sesongene. Nå kan det se ut til at Wolfsburgs storvokste nederlender Bas Dost kan være på vei til St. James' Park. Og dersom 26-åringen forsvinner til England, vil Wolfsburg prøve å hente tilbake Mario Mandzukic, skriver AS. Det var i Volkswagen-byen at kroaten fikk sitt gjennombrudd, før han dro til Bayern München og Atletico Madrid.

En annen spiss som er på ønskelisten til Steve McClaren er QPRs Charlie Austin. Enhver spiss med ambisjoner om landslagsspill forlater en nedrykket klubb. Og det gjør nok Austin også. Men Newcastle må kjempe med West Ham og Southampton om 25-åringen, skriver London Evening Standard.

En annen spiller som kan få et fornyet Premier League-liv til tross for at klubben hans rykket ned, er Tom Huddlestone. Aston Villa skal være villig til å redde den tidligere Tottenham-spilleren fra Championship-gamping med Hull, melder Daily Mirror.