UTMATTET: Sami Khedira forlot ikke Real Madrid fordi han fikk et bedre tilbud fra Juventus. Foto: REUTERS
UTMATTET: Sami Khedira forlot ikke Real Madrid fordi han fikk et bedre tilbud fra Juventus. Foto: REUTERS

– Jeg forlot Real Madrid fordi jeg var trett

Sami Khedira avkrefter at han forlot storklubben på grunn av økonomiske årsaker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag kom meldingen om at Sami Khedira hadde signert for Juventus.

28-åringen fullførte kontrakten sin med Real Madrid, men ville ikke forlenge avtalen og signerte heller for Mesterliga-finalist Juventus.

De siste dagene har det versert rykter om at tyskeren valgte Juventus på grunn av at han fikk en mye bedre kontrakt der enn det Real Madrid hadde tilbudt ham.

– Ryktene sårer meg
Søndag skriver imidlertid den tyske avisen Die Welt at Khedira har avslørt den egentlige årsaken til at han forlot den spanske storklubben.

– Disse ryktene sårer meg. Ingen kan beskylde meg for å opptre illojalt. Real Madrid tilbydde meg til og med en kontrakt som ville gitt meg mer penger enn kontrakten jeg har signert med Juventus, sier Khedira.

– Jeg var trett og utslitt
Midtbanespilleren sier at grunnen til at han valgte å forlate Real Madrid er at han rett og slett var utslitt.

– Jeg sa til agenten min at jeg ønsket å flytte på meg. Mot slutten av tiden i Real Madrid var jeg trett og utslitt. Avslutningen på sesongen var egentlig bare ekstremt utmattende, sier Khedira før han presiserer at han har hatt en strålende tid i den spanske hovedstaden.

– Jeg hadde fem fantastiske år i Real Madrid. Klubben er faktisk større enn det mange tror. Uansett hvor i verden man drar, finner man Real Madrid-fans.