DUM, DUM, DUMMERE: David Beckham, Ashton Kutcher og Justin Bieber. Alle har sagt ganske rare ting. (FOTO: SCANPIX/STELLA PICTURES)
DUM, DUM, DUMMERE: David Beckham, Ashton Kutcher og Justin Bieber. Alle har sagt ganske rare ting. (FOTO: SCANPIX/STELLA PICTURES)

Ti dumme ting sagt av mannlige kjendiser

Er man kjendis og sier noe dumt vil noen garantert lage en sak om det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av og til sier man noe som er feil eller bare veldig dumt, men er man kjendis vil noen garantert huske det. Kanskje for alltid.

Nettstedet fame10.com har samlet det de synes er ti av de dummeste tingene som er sagt av mannlige kjendiser de siste årene, og på listen finne vi store stjerner som Justin Bieber, David Beckham og Ashton Kutcher. 

Beckham uttalte for noen år siden følgende:

– Jeg vil at Brooklyn skal døpes kristent, men foreløpig vet jeg ikke hvilken religion.

Arnold Schwarzenegger er kjent for ting han har sagt i filmer, men det han sa om homofile ekteskap for noen år siden, er nesten like legendarisk. 

GLAD I SIN MOR: Skuespilleren Shia LaBeouf. (FOTO: SCANPIX)
GLAD I SIN MOR: Skuespilleren Shia LaBeouf. (FOTO: SCANPIX)

– Jeg mener homofilt ekteskap er noe som burde være mellom en mann og en kvinne.

Bra Arnold!

Justin Bieber var heller ikke veldig heldig da han for noen år siden besøkte huset til Anne Frank, og la igjen følgende hilsen i gjesteboken.

– Inspirerende å være her. Anne var en fantastisk jente. Forhåpentligvis ville hun vært en Belieber. 

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og både fans og andre raste mot popstjernen.

Skuespilleren Shia LaBeouf gjør og sier mye rart, men det skal mye til for å toppe det han sa om sin egen mor til selveste Playboy.

– Mamma er den mest sexy kvinnen jeg vet om. Hun er en overjordisk engel. Ingen kvinne ser ut som henne. Om hun ikke var min mor, ville jeg antakelig gifte meg med henne. Selv så sykt som det høres om, sa han.

Han om det.

Rockelegenden Axl Rose stiller nesten noen umulige krav til sin livspartner.

– Det er veldig vanskelig å være i et forhold om den man er i forhold med ikke tillater at man har et forhold til andre.

Det skal ikke være lett dette med forhold og sånn. Noe annet som ikke er lett er å forstå hvordan et fly faktisk klarer å fly.

– Jeg hater å fly. Vet du hvorfor? Fordi ingen egentlig forstår hvordan et fly faktisk fungerer, har rockeren Adam Levine tidligere uttalt.

Vel. Det er nok ganske mange som vet hvordan et fly fungerer, og gjør man et raskt søk på internett vil man nok kjapt finne hundrevis av sider som forklarer nettopp dette.

Jaden Smith er kjent som en talentfull kar, men kanskje mest av alt kjent som sønnen til Will Smith. I et intervju med The New York Times kom han med følgende utsagn:

– Man lærer aldri noe på skolen. Tenk på hvor mange ulykker som skjer hver dag. Kjøreopplæring? Hva skjer? Jeg har fortsatt ikke vært på kjøreopplæring fordi, dersom alle jeg kjenner har vært i en bilulykke, så kan jeg ikke se hvordan kjøreopplæring hjelper dem.

At Kanye West er glad i seg selv er ingen hemmelighet. Derfor er det heller ingen overraskelse at han har sagt dette om seg selv.

SULTEN: Johnny Depp. (FOTO: SCANPIX)
SULTEN: Johnny Depp. (FOTO: SCANPIX)

– Min største smerte her i livet er at jeg aldri vil kunne se meg selv opptre.

Ashton Kutcher har i det minste uttalt at han er en idiot og at han sier ting som rett og slett er kjempedumt. Likevel må det nevnes at skuespilleren presterte å si at «hvis overvektige mennesker ga mer mat til de tynne menneskene kunne vi løst problemene med fedme og sult samtidig».

Sistemann på listen er Johnny Depp. Kjekkasen viste andre sider av seg selv da han uttalte seg om hva han ville ha gjort om noen skadet familien hans.

– Hvis noe prøver å skade familien min, en venn eller noen jeg elsker, så vil jeg spise dem. Jeg havner kanskje i fengsel i 500 år, men jeg vil spise dem.

Hva dette betyr er det ingen som helt vet.