IKKE HELDIG: John Terry sa bare sannheten. Det skulle han helst ikke ha gjort. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS.
IKKE HELDIG: John Terry sa bare sannheten. Det skulle han helst ikke ha gjort. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS.

Sa til supporter at signert bilde var «fake» - så kom beskjeden Terry ikke hadde sett for seg

Solid selvmål av Chelsea-legenden på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Supporterbutikken til Chelsea har nok hatt bedre dager. 

John Terry så nemlig et signert bilde av seg selv på Instagram lørdag, men så raskt at det ikke var hans håndskrift på bildet.

34-åringen sendte derfor en beskjed til eieren av bildet, som alle hans 1,1 millioner følgere også kunne se, og sa at bildet supporteren hadde kjøpt ikke var ekte, og at han burde be om å få pengene tilbake.

«Hvor fikk du tak i dette? Dette er ikke min skrift eller signatur. Det er ikke ekte, så du burde be om pengene tilbake om du betalte for det. JT», kunne man lese på Instagram, skriver Daily Mail.

Svaret hadde neppe Terry ventet seg.

17-åringen Clarence D'Souza skrev at han hadde kjøpt bildet for 10 britiske pund på klubbens offisielle supportbutikk på Stamford Bridge. 

Mest pinlig var imidlertid seansen for supporterbutikken.

– Spillerne er aldri her når vi trenger de. De er fantastiske til å spille fotball, men de skriver forferdelig stygt. Enkelte av de kan ikke engang skrive skikkelig, sier en butikkmedarbeider i et forsøk på å forsvare salget av «uekte» bilder. 

En talsmann for klubben måtte også uttale seg, og hevder at supporterne vet hva det er de kjøper.

– Beskjedene på bildene er datalaget og produsert i butikkene foran kundene idet de kjøper bildene. Vi skal gå gjennom signaturene vi har til spillerne, og sørge for at alle fra nå av er oppdaterte.