Tromsø  20150512.
Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter  kampen  Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Tromsø 20150512. Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter kampen Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Sjekk Rekdals søndagstrippel

Håndplukket kamper fra EM-Kvalifisering, Oddsen-ligaen og spansk fotball.

ESTLAND - SAN MARINO (0-1) (EM-KVAL) H: 1,30 U: 4,25 B: 5,85
Estland fikk en god start på kvaliken med 1-0 over Slovenia, noe overraskende. Deretter har poengfangsten vært mager, skuffet også veldig med 0-0 borte mot San Marino. Har et revansjemotiv her, selv om selvsagt er inneforstått med at det neppe blir noen Frankrike-tur neste år. Hadde dog en oppløftende oppladning til denne med 2-0 seier over Finland i treningskamp. San Marino har kun poenget de fikk i uavgjorten mot Estland, og ligger vel ikke an til å ta så mange fler. Rekdal tror Estland vinner med to mål.

BRUMUNDDAL - RØDDE (ODDSEN-LIGAEN 4) H: 1,75 U: 4,10 B: 2,75
Bunnoppgjør i Oddsen-ligaen avdeling 4, her dreier det seg mest om å holde plassen. Brumunddal ligger på tiende plass i avdelingen med ni poeng, Rødde på bånn med 6. Brumunddal roper etter revansje på sine websider da de tapte begge kamper for Rødde i fjor med 1-3 borte og 0-2 hjemme. Rødde er i ferd med å skifte navn til Heimdal, og er en fusjonsklubb mellom Melhus, Tiller, Kattem og Heimdal. Fusjoneringer til tross, de risikerer å rykke ned til 3. divisjon, dersom de ikke begynner å gjøre det bedre. Rødde står med tre strake tap for Byåsen, Florø og Elverum. Brumunddal slo Førde 1-0 hjemme sist, og Rekdal tror de er gode nok til å få revansjen de tørster etter.

GIRONA - ZARAGOZA (SEGUNDA) H: 1,75 U: 3,25 B: 3,35
Semifinale i playoff for opprykk til La Liga. UD Las Palmas venter i finalen, og dersom det ikke skjer noe meget spesielt vil Girona bli deres motstander. Girona leder 3-0 etter første kamp i Zaragoza, så denne er så godt som avgjort. Det var stor nivåforskjell på lagene, men så tok også Girona 21 fler poeng enn Zaragoza i serien. Jaime Mata ble den store helten for Girona med to mål, og med seieren sist er de ubeseiret på ti strake kamper.