GRUNN TIL Å FEIRE: Cristiano Ronaldo gratuleres av lagkameratene etter sitt tredje mål mot Armenia. Foto: Reuters/David Mdzinarishvili
GRUNN TIL Å FEIRE: Cristiano Ronaldo gratuleres av lagkameratene etter sitt tredje mål mot Armenia. Foto: Reuters/David Mdzinarishvili

Fantastisk frisparkmål fra Armenia, men så dukket Ronaldo opp

Cristiano Ronaldo scoret hat trick mot Armenia.

Armenia - Portugal 2-3:

Portugal og Cristiano Ronaldo gjestet Armenia i lørdagens EM-kvalifiseringskampen og gjestene var interessert i å befeste sin topplassering sin gruppe foran Danmark og Albania.

Men vertene tok ledelsen i det 14. minutt da Marcos Pizzelli banket frisparket rett i mål. En fantastisk scoring og en sjokkledelse for vertene.

Så dukket verdens beste fotballspiller opp. Kvarteret etter ledermålet fikk Portugal straffe. Den satte Real Madrid-spilleren til venstre for keeper og i mål. Lagene var like langt. En stilling som stod seg til pause.

Etter pause fortsatte Ronaldo i samme spor. Et langt oppspill gikk over Armenias forsvarsspillere etter 55 minutters spill. Det utnyttet Ronaldo som fikk foten på ballen og vippet ballen over Roman Berezovsky i Armenias mål.

Tre minutter senere spilte Portugal-keeper ut ballen Rui Patrício. Den tok Real Madrid-spilleren ned på brystet før han banket ballen nesten opp i krysset. En helt fantastisk scoring av 30-åringen.

62. minutter ut i kampen fikk Tiago sitt andre gule kort for gjestene og måtte rusle i garderoben. Ti minutter senere skapte Hrayr Mkoyan ny spenning i kampen, men Portugal holdt på ledelsen ut kampen og toppe gruppen med 12 poeng foran Danmark og Albania som har syv poeng.