POPULÆR TYPE: Harry Kane kan velge og vrake blant flere av Europas største klubber - om han faktisk vil flytte på seg. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine
Livepic.
POPULÆR TYPE: Harry Kane kan velge og vrake blant flere av Europas største klubber - om han faktisk vil flytte på seg. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic.

Fotballryktene: – United vil gi en halv milliard for Kane

Mens Manchester City vil gi nesten to milliarder for stjernekvartett.

En lørdag uten verken Premier League eller landslagskamp er en blytung lørdag.

Men, kjære leser, på onsdag kommer oppsettet for Premier League-sesongen. Det er med andre ord lys i enden av tunnelen, og vi gleder oss like mye som dere.

Mye tyder på at flere av lagene vil være betydelig forsterket allerede før den tid. Sistesidene i de engelske tabloidene er nemlig fulle av spekulasjoner og rykter denne lørdagen.

Enkelte av ryktene er av den spektakulære sorten. Dagens første rykte i denne spalten er definitivt i den kategorien.

Manchester United jakter som kjent på en spiss. Daily Star skriver at Louis van Gaal har funnet sin mann, og vedkommende er ingen ringere enn Harry Kane. 21-åringen er imidlertid en ettertraktet mann, og avisen skriver at United er villige til å gi Tottenham hele 480 millioner kroner for å få tak i landslagsspissen. Spurs ønsker seg riktignok enda 120 millioner kroner, så budet fra van Gaal og co. kan fort stige ytterligere. En kilde bekrefter til avisen at United er «veldig interesserte», spesielt etter at de ga opp å hente Raheem Sterling til klubben.

Samme avis skriver at Edinson Cavani også skal være aktuell for Old Trafford-klubben, men van Gaal skal angivelig foretrekke den yngre engelskmannen. 

Naborival City går en spennende sommer i møte, skal vi tro Daily Mirror. Den styrtrike Manchester-klubben skal ha sett seg ut fire spillere, og skal være villig til å legge nesten to milliarder kroner på bordet for å sikre seg kvartetten. Disse fire er de ikke helt ubrukelige Paul Pogba, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne og Giannelli Imbula.

Både United og Arsenal har tidligere vist interesse for Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan. Nå kan den interessen fort våkne til liv igjen, skriver Daily Mail. På sin egen Facebook-side skriver nemlig midtbanespilleren at han skal bestemme seg for hvor han spiller fotball neste sesong i løpet av måneden. «Jeg skal offentliggjøre hva fremtiden holder for meg så fort som mulig», skriver den tyske 24-åringen.

Om Arsenal virkelig trenger en ny midtbanespiller kan diskuteres - London-klubben har vel flere midtbanespillere enn halve Premier League til sammen. Nå tyder også mye på at en av dem forlenger kontrakten med årets cupvinnere. The Sun skriver at Theo Walcott har bestemt seg for å forlenge med Arsène Wenger og co. etter vellykkede forhandlinger. 

En annen som ser ut til å bli værende er landsmann Jack Wilshere. Den skadeplagede midtbaneeleganten har vært linket til Manchester City i det siste, men sier nå: «Jeg vil være ønsket av Arsenal. Jeg har vokst opp her. Så lenge de vil ha meg, så er jeg fornøyd», skriver Sky Sports.

Der Arsenal kanskje trenger forsterkninger, er mellom stengene. Da er det godt nytt for Wenger at Chelsea skal være villige til å selge Petr Cech til en rival. Daily Mail skriver at Arsenal formelt skal ha forhørt seg med Chelsea om muligheten for å hente tsjekkeren, og at Wenger nå er «sikker» på å sikre seg veteranen for cirka 130 millioner kroner.

En verken Arsenal eller Liverpool vil lykkes med å hente, er imidlertid Jackson Martínez. Porto-spissen har vært en ønsket mann i flere år, men nå skal han ifølge Daily Mail ha bestemt seg for å signere for AC Milan. 

John Obi Mikels dager i Chelsea kan være talte. The Express hevder at Fenerbahce vil forsterke laget med nigerianeren, og at sportsdirektør Giuliano Terraneo allerede har satt seg på et fly til London for å prate med spillerens agent. Den tyrkiske storklubben har også lyst på Manchester Uniteds Nani.

Slaven Bilic har ikke vært West Ham-sjef i mange dagene, men skal allerede ha begynt å se seg ut potensielle forsterkninger. Ifølge Daily Mirror skal kroaten ha sett seg ut landsmann Vedran Corluka. Corluka spiller for tiden i Lokomotiv Moskva, og har også et lengre opphold i Tottenham bak seg. Et annet alternativ for West Ham var å låne Carl Jenkinson fra Arsenal i enda et år, men Wenger skal angivelig ha bedt om 25 millioner kroner fra West Ham for å la engelskmannen bli på Boleyn Ground ett år til. Det skal ikke West Ham ha vært villige til å gå med på.

Joel Campbell er tilbake i Arsenal etter et låneopphold hos Villarreal, men kan fort være på vei ut portene på Emirates Stadium igjen. Sky Sports skriver at spanske medier mener å vite at David Moyes er lysten på å hente angriperen til sitt Real Sociedad.