Tromsø  20150512.
Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter  kampen  Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Tromsø 20150512. Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter kampen Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Rekdals oddstips: Bomben gikk inn

Kroatia-Italia og Island-Tsjekkia gikk inn til 7,8 i odds. Sjekk dagens tips!

PORS GRENLAND - ÅLGÅRD (3. DIV, AVD 5) H: 1,47 U: 4,80 B: 3,30
Kamp mellom to potensielle opprykkere. Begge lag var i Oddsen-ligaen i fjor. Pors Grenland har en meget bra sesong så langt. 9-0-1 på de første ti kampene betyr 24 poeng og ledelse, ett poeng foran Sandnes Ulf 2. De står med fire strake seire med overbevisende sifre (tre av de bortekamper), sist ble det 4-2 over Tollnes. Møter her Ålgård, som er 4-3-2 så langt, og har dermed høstet 15 poeng. Problemet til Ålgård er at de er svake borte, de har tapt de to siste bortekampene for Vigør og Start 2. Kun Bryne 2 har blitt beseiret på bortebane så langt.

NARDO - KONGSVINGER (ODDSEN-LIGAEN 4) H: 3,05 U: 4,10 B: 1,65
Toppkamp i Oddsen-ligaen 4, hvor Kongsvinger topper serien med 21 poeng, Nardo følger med 15. En trepoenger til Kongsvinger her vil bety en solid ligaledelse. Dette kan være starten på en retur til toppfotballen for Kongsvinger, som har slitt i flere år nå. Satsningen ser i alle fall ut til å bære frukter så langt. Eneste tap så langt har kommet noe overraskende for Molde 2, allikevel var de kapable til å holde Sandefjord til straffekonk i cupen bare tre dager senere, i en kamp som endte 3-3. Nardo viser også bra form, har ikke tapt siden Florø i serieåpningen, men er definitivt sterkest hjemme. De har kun seier over Brumunddal på fire bortekamper.

VINDBJART - EGERSUND (ODDSEN-LIGAEN 3) H: 1,55 U: 4,20 B: 3,40
Vindbjart ble sett på som en potensiell opprykker denne sesongen, men står kun med ni poeng på de første åtte kampene. Kanskje mest kjent for å smadre Start 4-0 i cupen, de var også gode mot Odd Grenland i neste cuprunde, men tapte. Nå er det kun serien å tenke på, og der har de en stor jobb foran seg. Var i Haugesund og tapte 1-4 for tabelltoer Vard sist, men kampen var jevnere enn resultatet tilsier. Det er dessuten hjemme de har tatt størstedelen av poengene så langt. Egersund ligger tre poeng foran med en kamp mindre spilt, og imponerte med 2-1 over serieleder Ull/Kisa hjemme sist. Borte har de kun spilt tre kamper. 1-0 over Fyllingsdalen og uavgjort mot Odd 2 og Arendal. Rekdal tror Vindbjart vinner denne.