– Jeg kan bli en stor spiller for Manchester United

Memphis Depay har endelig signert for Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangen har vært klar en god stund, men fredag ble Memphis Depay (21) offisielt Manchester United-spiller da han signerte en fireårskontrakt med opsjon på ett år.

Vingen kommer fra PSV der han fikk 124 kamper og scoret 50 mål for før han nå fortsetter karrieren på Old Trafford.

Det var en storfornøyd Depay som snakket klubbens TV-kanal etter at overgangen ble fullført.

Se hele intervjuet øverst i saken!

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er veldig glad og gleder med til å spille med laget. Jeg nyter Manchester, forteller vingen.

Nederlenderne spilte under van Gaal i VM i 2014. At han har samarbeidet med Uniteds manager tidligere var en viktig faktor for at vingen valgte rødtrøyene.

– Det var viktig. Han ga meg muligheten til å spille i VM og han viste meg tillit. Jeg synes han er verdens beste trener, forklarer 21-åringen.

Depay skal nå følge i fotsporene til United-legender som Ryan Giggs og Cristiano Ronaldo. Det skremmer ikke vingen.

– Jeg skal la føttene snakke. Jeg håper å kunne utvikle meg i Premier League å bli like stor som de andre United-legendene i løpet av min karriere. Jeg kommer til å jobbe hardt. Jeg tror jeg kan bli en stor spiller for Manchester United, fortsetter 21-åringen.

Fotballekspert Tor-Kristian Karlsen tror Depay blir en suksess på Old Trafford.

– Jeg tror Memphis Depay vil bli en knallsignering for United. Han har en spillestil som passer inn i laget. Depay er en vanskelig spiller å håndtere. Han har veldig høy selvtillit og stort selvbilde, men van Gaal kjenner ham godt. Depay respekterer van Gaal. Det kan være nyttig, sa Karlsen til TV 2 da overgangen ble bekreftet i mai.