Endelig fredag! Hva med en deilig wrap?

Fylte tortillas med kalkun, masse deilig grønt og karridressing med eple.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Dette trenger du:

  • Ca 300 g strimlet kalkun filet (stekt )
  • 4-6 tortillas (evt. potetlomper)
  • Finstrimlet sprø grønn salat
  • 1 paprika
  • ½ slangeagurk
  • 1 avokado
  • Sitron
  • evt. 2 ringer ananas

Karridressing med eple

  • 2 dl kesam eller yoghurt
  • 1-2 ts karri
  • 1 ss olivenolje
  • Eple i små treninger

Slik gjør du:

Start med å lage karridressingen.
Bland sammen alle ingrediensene, smak til med ørlite salt og grovmalt pepper.
La dressingen stå og trekke smak i romtemperatur minst 30 min.

WRAPS: Blir aldri feil på en fredag, og det er bare å bruke fantasien!  Foto: TV 2
WRAPS: Blir aldri feil på en fredag, og det er bare å bruke fantasien!  Foto: TV 2

Skjær stekt kalkunfilet i strimler (kan evt. varmes litt i panne).
Finsnitt salat og finhakk grønnsaker.
Pakk tortillas i litt folie og varm i stekeovn.

Legg litt dressing langsetter midten på tortillas og legg over grønnsaker og kalkunstimler.
Rull/pakk tett sammen, del hver tortillas i to før servering og pakk inn i litt matpapir eller servietter.
Server resten av karridressingen ved siden av.