FOR EI DAME!: Taylor Swift bryr seg om folk og nå har hun donert 15 000 dollar til en familie i nød. Foto:
FOR EI DAME!: Taylor Swift bryr seg om folk og nå har hun donert 15 000 dollar til en familie i nød. Foto:

Taylor Swift hjelper familie i nød med 15.000 dollar

Taylor Swift ble så rørt av historien om brannmannen som måtte hjelpe sin egen familie i en bilulykke. Hun donerte liksågodt 15.000 dollar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En familie i Texas opplevde alles mareritt da mor og sønn havnet i en frontulykke og begge ble hardt skadet. Moren Amber VanRiper er kritisk skadet og kjemper for livet og sønnen Jonathan (7) brakk både armen og benet i ulykken. skriver Mirror.

Det som var spesielt med ulykken var at brannmannen som reddet dem, Aaron VanRiper var familiefaren.

Rørt av historien

Taylor Swift ble så rørt av denne historien, så da familien satte opp en donasjonside for hjelp til medisinske utgifter, donerte hun likesågodt 15.000 dollar.

Det var en venn av familien som satte opp siden på nettet. Familien trenger hjelp til ekstra regninger som påløper det neste året utover den medisinske forsikringen de har.

– Min kone lå hardt skadet ved bilvraket. Når jeg så bilen, forstår jeg ikke at noen av dem overlevde. Det var ingenting igjen av bilen, sier Aaron VanRiper.

Nesten 2000 mennekser har donert penger til nå inkludert Taylor Swift. Hittil har de samlet inn 88 740 dollar, hvor målet er 125.000 dollar.