TIL ARSENAL: Gonzalo Higuain skal ha bestemt seg for å gå til Arsenal. (AP Photo/Salvatore Laporta)
TIL ARSENAL: Gonzalo Higuain skal ha bestemt seg for å gå til Arsenal. (AP Photo/Salvatore Laporta)

Fotballryktene:
– Stjernespiss vraker Chelsea og Manchester United for Arsenal

Mens David de Gea ikke var Real Madrids førstevalg som ny keeper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag ble det åpnet for at klubbene i England kan forhandle fritt med spillere, selv om det offisielt åpner 1. juli.

Men flere klubber har allerede kommet til enighet med spillere, med Liverpool i førersetet med både James Milner og Danny Ings plassert i innboksen.

Jo nærmere vi kommer 1. juli, jo mer intensivt vil det bli. Og det er mange fotballfans som synes sommeren er den deiligste tiden – til tross for at favorittlaget ikke spiller kamper.

For det er nå optimismen skal bygges inn mot sesongstart.

Og denne torsdagen er ganske deilig for dem som holder med Arsenal. For Napoli-legenden Jose Alberti har lettet på sløret og uttalt at det er 90 prosent sikkert at Gonzalo Higuain spiller for The Gunners neste sesong, skriver Metro. Det kommer nok som gode nyheter for Arsenal-fansen, som helt sikkert har fått med seg at både Manchester United og Chelsea også ønsker seg den argentinske angriperen.

Men det er ikke den eneste spilleren som kan ta turen fra Italia til Emirates i sommer. Arsenal er lenge blitt koblet til Arturo Vidal, men chileneren har avvist at han har flytteplaner. Nå melder TalkSPORT at det er en annen midtbanespiller som kan være på vei fra Juventus til Arsenal. For Claudio Marchisio klarer ikke å komme til enighet med Champions League-finalistene, og hans far innrømmer at sønnen kan komme til å flytte på seg.

Nå vil det snart bli en overraskelse dersom Petr Cech ikke signerer for Arsenal. Den tsjekkiske landslagskeeperen kommer til å forlate Chelsea. Han har sagt at han ikke vil flytte familien fra London. Og nå også Paris Saint-Germain trukket interessen sin for burvokteren – fordi de mener han har bestemt seg for Arsenal, skriver L'Equipe.

Real Madrid har vært på keeperjakt i sommer, og nå viser det seg at David de Gea ikke var førstevalget sitt. De kongelige fra den spanske hovedstaden hadde faktisk Chelseas Thibaut Courtois som førstevalg, men de syntes 870 millioner kroner var en smule stivt, melder The Telegraph.

Dermed blir det trolig de Gea som skal stå i mål for Real Madrid. Det første budet skal være kommet til Old Trafford. 260 millioner kroner skal være åpningsbudet. Men Manchester United prøver å få Karim Benzema i bytte fra spanjolene, skriver The Telegraph.

Da blir det trolig Hugo Lloris som overtar på Old Trafford, skriver Daily Mirror. Franskmannen har nok en gang uttalt at han vil spille Champions League, noe man i Tottenham bare ser på TV. Men Manchester United kan gi ham det. De kan til og med gi ham noen kvalifiseringskamper for å tilpasse seg nivået på turneringen.

Manchester Uniteds andre signering i sommer (etter Memphis Depay) kan bli en brasilianer. Men det er kanskje ikke den høyprofilerte spilleren som fansen drømmer om. Tutto Mercato Web skriver at klubben er i ferd med å sikre seg 20-åringen Rodrigo Dourado fra Internacional.

En annen søramerikaner som kan dukke opp på Old Trafford er Nicolas Otamendi. Den argentinske midtstopperen står høyt i kurs hos Louis van Gaal, som skal være villig til å bruke 450 millioner kroner på å utløse utkjøpsklausulen hans med Valencia, skriver Daily Mirror.

Bastian Schweinsteiger i Manchester United-trøye? Det er ikke helt utenkelig, skal en tro Daily Star. Det skal man som kjent ikke gjøre for ofte. Avisen skriver at Bayern München-kapteinen kan dra dersom han selv ber om å få forlate den tyske mesterklubben.

Glen Johnson er nå en fri fugl, noe verken han eller Liverpool ser ut til å ta veldig tungt. Men West Ham har funnet ut at en reunion med Johnson ikke er noe å trakte etter. Dermed  kan det se ut til at høyrebacken ender opp i Besiktas. Ifølge Liverpool Echo har den tyrkiske klubben uttalt at de regner med Johnson kommer til dem i sommer.

Ifølge Chelsea-manager Jose Mourinho så fikk ikke engelske fotballfanse se den ekte Radamel Falcao forrige sesong. Og dersom han henter colombianeren til Stamford Bridge så vil det ikke være noen blek kopi, men den ekte målmaskinen man kjenner fra Portugal og Spania, skriver Daily Mail.

Manchester City går all in for å bygge et nytt og yngre lag. Ifølge The Sun skal klubbens eiere ha gitt manager Manuel Pellegrini beskjed om å kjøpe de spillerne han vil ha – koste hva det koste vil. Penger er ikke noe problem. De betaler regningen.

Og to av dem som er høyt på ønskelisten til chileneren er Paul Pogba og Raheem Sterling. Duoen er unge og vil øke Citys andel av hjemmeproduserte spillere. Pogba har vært lenge nok i England i ung alder til å bli regnet som egenprodusert, selv om han er fransk. Og er det noe City har få av, så er det engelskmenn. Daily Mail skriver at City vil gjøre fremstøt overfor Juventus og Liverpool i sommer.

Manchester City hadde ingen mulighet til å beholde Micah Richards, men tredjekeeper Richard Wright har fått ny kontrakt med klubben. 37-åringen har ikke spilt et eneste sekund siden han kom til klubben for tre år siden. Men siden han er engelsk, så er han viktig for klubben å ha ham i stallen, skriver Manchester Evening News.