Sandefjord  20150525.
Eliteserien fotball 2015: Sandefjord - Vålerenga (0-3). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i eliteseriekampen mellom Sandefjord og Vålerenga på Komplett Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sandefjord 20150525. Eliteserien fotball 2015: Sandefjord - Vålerenga (0-3). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i eliteseriekampen mellom Sandefjord og Vålerenga på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Svensk suksess for Rekdals oddstips

Kupongen med GAIS og Degerfors gikk inn - sjekk torsdagens oddstips!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HUDDINGE - NYKÖPING (DIVISION 1 NORRA) H: 3,60 U: 3,40 B: 1,65
Svensk division 1. Huddinge sliter voldsomt, med bare fire poeng etter ni kamper. Overrasket veldig med 5-1 over Motala sist hjemmekamp, og spilte 0-0 mot Brage borte sist. Klar oppadgående trend for Huddinge, som altså har tatt fire poeng på de tre siste kampene, mot null på de seks foregående. Møter her Nyköping, en middelhavsfarer med 14 poeng. Nyköping er dog ubeseiret på de siste åtte kampene, og de har vunnet tre av de fire siste. Formen peker oppover der også, og således bør Nyköping vinne.

UPSALA IF - ARAMEISKA-SYRIANSKA (2.DIV) H: 3,10 U: 3,65 B: 1,75
Svensk division 2, Norra Svealand. Det er stor nivåforskjell mellom topp og bunn her, Upsala tapte 0-5 for serieleder Sandviken sist, vant 5-1 over tabellnabo Norrtelje hjemme runden før. Upsala står med to strake hjemmeseire, og ligger på 10. plass med 13 poeng. Nå kommer Arameiska-Syrianska IF på besøk, en av mange assyriske klubber i Sverige. De ligger på femte plass med 18 poeng og viser bra form med fire seire på de siste seks kampene. På de to siste kampene har de vunnet 5-0 over Kvarnsveden og 5-2 over Sollentuna. Med tanke på nivåforskjellen på tabellen så bør Arameiska-Syrianska være greie favoritter her.

TYSKLAND - NORGE (VM) H: 1,20 U: 5,80 B: 9,50
VM i Fotball for Kvinner, kampen spilles i Ottawa. Her møter Norge verdens fremste fotballnasjon akkurat nå, og Tyskland knuste Elfenbenskysten 10-0 i åpningskampen. Norge startet med 4-0 over Thailand, og vil gi Tyskland kvalifisert motstand, men tyskerne er favoritter til å bli verdensmestere av en grunn. Norge bør uansett han en god sjans til å slå Elfenbenskysten i siste kamp og ta seg videre fra gruppa, men nå må de hanskes med Celia Sasic og Anja Mittag, som begge scoret hat-trick forrige kamp. Disse lagene møttes i EM-finalen i 2013, da spilte Norge en meget anstendig kamp, men Tyskland vant 1-0. Styrkeforholdet virker noe skjevere nå, og norges åpningskamp mot Thailand var grei gjennomkjøring, men ikke mer enn det. Her blir det knalltøft.