KAMERATER: Tom Høgli inviterte Hans Åge Yndestad (innfelt) til å dele hotellrommet hans under landslagssamlingen. FOTO: NTB scanpix (montasje)
KAMERATER: Tom Høgli inviterte Hans Åge Yndestad (innfelt) til å dele hotellrommet hans under landslagssamlingen. FOTO: NTB scanpix (montasje)

Høgli inviterte kompis i nød til en natt på landslagets hotell

– Jeg skulle gjerne tatt en natt i armkroken til Høgli, sier Hans Åge Yndestad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LILLESTRØM (TV 2): Gode råd var dyre for den tidligere Tromsø-spilleren Hans Åge Yndestad da flyet han skulle ta til Tromsø ikke fikk landet på Langnes natt til tirsdag og returnerte til Oslo.

I hovedstaden var alle hotellrom oppbestilt, mye på grunn av landskampen mellom Norge og Sverige mandag kveld.

Derfor la Yndestad ut en melding på Facebook der han klaget sin nød over det som så ut til å bli en lang natt på en benk på Oslo Lufthavn.

I kommentarfeltet kom det et uventet tilbud fra landslagsleiren.

Jeg bor på enerom og jeg har en ledig seng, så jeg ga ham tilbudet om å få overnatte hos meg, som en slags nødhjelp, sier Tom Høgli til TV 2.

Høgli bor med resten av landslaget på Thon Hotel Lillestrøm.

Han og Yndestad er nære venner og Høgli bedyrer at tilbudet var seriøst.

– Jeg har ikke spurt landslagsledelsen om det var greit, men det var nå for en natt. Det tror jeg skulle gått greit, sier landslagsveteranen.

– Men jeg hørte aldri noe, så jeg ble vel avslått da.

– Er det ensomt å bo på enerom?

– Nei, jeg trives egentlig godt med det. Dette var bare for å hjelpe en venn.

Det avviser Hans Åge Yndestad, som isteden måtte ta til takke med harde flater på Gardermoen.

– Jeg oppdaget det for seint, men jeg var inne og trykket liker. Hadde jeg oppdaget det før så hadde jeg gjerne tatt en natt i armkroken til Tom. Det hadde nok vært artig det, flirer Yndestad.

– Vi fikk veldig lite eller ingen informasjon fra Norwegian. Så vi måtte bare sitte der og vente frem til vi fikk om det nye flyet som gikk tidlig på morgenen.

Yndestad og hans Finnsnes hadde spilt borte mot Stabæk 2 og tapt 1-7. Dagen ble ikke bedre da flyet ikke fikk lande i Tromsø.

Grunnen til at flyet ikke fikk lande var at flyplassen i Tromsø er stengt mellom midnatt og klokken seks på morgenen på grunn av at de jobber med å utvide rullebanen.