SVÆRT FORNØYD: Caitlyn Jenner ga kirurgen Dr. Harrison Lee en signert utgave av Vanity Fair. Foto: Instagram.
SVÆRT FORNØYD: Caitlyn Jenner ga kirurgen Dr. Harrison Lee en signert utgave av Vanity Fair. Foto: Instagram.

Caitlyn Jenner (65) hyller kirurgen 

– Du gjorde en fantastisk jobb!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Caitlyn Jenner (65), tidiligere Bruce Jenner, gjennomgikk en transformasjon av de sjeldne. På få uker ble hun forvandlet fra mann til kvinne, mye takket være plastikkirurgene. 

Takker kirurgen

Selv om Jenner kjente på panikken da hun våknet fra sin siste 10 timer lange operasjon, har hun i etterkant bare vært takknemlig og lykkelig for å endelig vise sitt sanne jeg.

En av de som transformerte Bruce til Caitlyn var Dr. Harrison H. Lee. Tirsdag ble et bilde av Dr. Harrison sammen med Jenner postet på Instagram, hvor han holder magasinet med Caitlyn på forsiden.

«Til Harrison. En fantastisk jobb, tusen hjertelig takk. Caitlyn Jenner.», skriver Caitlyn på magasinet hvor hun selv er avbildet. Dette var det første bildet som viste Jenner med kvinnelig kropp.

Komplisert oppgave

En av de som også skal ha noe av æren for Caitlyns utseende er Dr. Gary J. Alter. Han er en av Californias beste plastikkirurger, men det var en tøff jobb selv for de erfarne kirurgene.

– Vi visste det ville bli en lang prosess og alt var planlagt langt frem i tid. Vi var heldige da alt gikk så fint som det gjorde, sier han til Daily Mail.

Nervøs før operasjonen

Lee er spesialist på å operere ansikt som skal transformeres fra mannlige til kvinnelige trekk. Lee fortalte til avisen at selv om han følte seg beæret over å operere Jenner, var han noe nervøs for at mange millioner skulle se arbeidet hans.

– Jeg gikk inn i det med en viss frykt selvfølgelig. Jeg visste det ville bli en utfordring på grunn av kjendisstatusen hennes. Hun ville bli en av de mest omtalte kvinnene på jorden etter operasjonene, sier han.