ØNSKET I ENGLAND: Gonzalo Higuain og Mario Mandzukic skal begge være aktuelle for Manchester United.
ØNSKET I ENGLAND: Gonzalo Higuain og Mario Mandzukic skal begge være aktuelle for Manchester United.

Fotballryktene:
– Manchester United med to superspisser i siktet

Og to av Europas største stjerner er på flyttefot.

«Kom og syng en sang. Leke gjør vi dagen lang...»

Men vi leker ikke med overgangsryktene. De er kommet for å bli. 

I dag er det ganske nøyaktig tre uker til rykter kan bli til virkelighet. Til klubbene kan signere dem de vil ha i spillerstallene sine neste sesong.

Men enn så lenge må vi forholde oss til rykter. Noen mindre troverdig enn andre.

Mens Liverpool er offensive og henter spiller etter spiller, har Manchester United foreløpig sittet på gjerdet. Men nå skal også Louis van Gaal handle. Og med to milliarder kroner som han skal svi av i løpet av sommervinduet, så begynner det å haste dersom han skal få tid til å bruke alle pengene. Nå hevder The Sun at nederlenderen kan starte sommerhandlingen med å hente Mario Mandzukic fra Atletico Madrid. Kroaten kom til Vicente Calderon i fjor sommer, men er ikke akkurat perlevenner med trener Diego Simeone for tiden. Og når da Manchester United er villig til å bla opp nærmere det dobbelte av de 200 millionene spanjolene betalte Bayern München i fjor, så kan 29-åringen bli den nye spissen på Old Trafford.

Men det kan være en annen spiss som arver trøye nummer 9 fra Radamel Falcao. For Calcio Mercato Web, den litt mindre etterrettelige lillebroren til Tutto Mercato Web, kan fortelle at Manchester United og Gonzalo Higuain er enige om detaljene i argentinerens kontrakt, men foreløpig er ikke de røde djevlene kommet til enighet om overgangssum med Napoli.

Mange trodde Dani Alves skulle fosse opp og ned høyresiden for Manchester United neste sesong. Men plutselig snudde brasilianeren i døren og signerte en ny kontrakt med Barcelona. Dermed må van Gaal se seg om etter en annen høyreback. Ifølge Daily Mail er nederlenderen Gregory van der Wiel neste navn på listen. Paris Saint-Germain er ute etter en oppgradering på høyrebacken og skal ikke være uvillig til å la 27-åringen dra et sted han kan få mer spilletid til høsten.

Men Van Gaal får ikke alt han har lyst på. For nå skal Radje Nainggolan ha bestemt seg for å bli værende i Roma. Han skal ifølge Metro ha takket ja til Giallorossos nye kontraktstilbud og er dermed ikke aktuell for noen overgang til England.

Førstesiden i sportsavisen Marca kan i dag fortelle at de nå bare gjenstår detaljer før David de Gea er klar for Real Madrid. Dermed kan en av vårens lengste rykteføljetonger får en avslutning. Så spørs det om Van Gaal er fornøyd med Victor Valdes som ny førstekeeper eller om noen av de to milliardene skal brukes på en ny keeper.

Det kan bli bevegelse på noen av fotballverdens aller største stjerner i sommer. For Gianluca di Marzio skriver nå at Zlatan Ibrahimovic er enig med AC Milan om sin personlige kontrakt. Nå skal Rossoneri-ledelsen møte ledere fra Paris Saint-Germain med mål om å bli enig om en overgangssum. 

Og har du mest penger i fotballeuropa, så lar du ikke din største stjerne dra uten å ha en erstatter i bakhånd. Og nå kan Marca fortelle at PSG har planer om å bruke godt over en milliard kroner på å hente Cristiano Ronaldo fra Real Madrid. PSG er trolig den eneste klubben som er i stand til å lokke portugiseren til å gi opp drømmen om å bli tidenes toppscorer i Real Madrid.

Men tilbake til England. Arsenal kan være i ferd med å sikre seg et av Europas mest skjulte og spennende talenter. For det er lenge siden noen så Zakaria Bakkali spille fotball. 19-åringen ble fryst ut av PSV Eindhoven etter at han meddelte at han ikke hadde planer om å forlenge kontrakten sin med klubben. Dermed ble det ganske nøyaktig null kamper på ham sist sesong. Men ifølge Metro vil nå Arsenal hente belgieren, som nå er Bosman-spiller.

En annen som er dukket opp på Arsenals ønskeliste er Portos midtbanespiller Yacine Brahimi. Landslagsspilleren fra Algerie er akkurat det The Gunners trenger. En offensiv midtbanespiller med fart og god ballbehandling. Talksport skriver at han kan bli Arsenal-spiller for den nette sum av 490 millioner kroner.

Helt siden Jose Mourinho forlot Real Madrid, har han prøvd å få med seg Raphael Varane til Chelsea. Og nå kan han få favorittspilleren sin. For franskmannen er lei av benken på Santiago Bernabeu, og vil ta en prat med Rafa Benitez om fremtiden sin. Dersom han ikke blir lovet mer spilletid under det nye regimet, vil han takke ja til en overgang til Chelsea, skriver Metro.

Slaven Bilic har fått tilbake optimismen i West Ham, og nå skal han også bygge et lag slik han vil ha det. Daily Mirror skriver at han vil prøve å hente bosmanduoen Andre-Pierre Gignac og Andre Ayew fra Marseille. Klubben har også bydd på Sampdorias spanske midtbanespiller Pedro Obiang.

The Guardian har også en lang handleliste for Bilic. De skriver at Chelsea-spissen Loic Remy skal lokkes med lovnader om spilletid. Bilic vil også prøve å få sin unge landsmann Alen Halilovic på lån fra Barcelona hele neste sesong. Han skal også vurdere å raide sin gamle klubb Besiktas for Gökhan Töre og Olcay Sahan.

Liverpool er i ferd med å bygge en stall som vil leke seg til Premier League-tittelen denne sesongen. James Milner og Danny Ings er allerede på plass, og nå er Brendan Rodgers villig til å komme med et nytt og forbedret bud på Southampton-backen Nathaniel Clyne. Ifølge Metro er de klar for å nærme seg 150 millioner kroner for landslagsspilleren.

Og Southampton-manager Ronald Koeman er allerede i full gang med å få på plass en erstatter for Clyne. O Jogo skriver at den portugisiske landslagsbacken Cedric Soares er svært nær en overgang fra Sporting Lisboa. Stoke har også prøvd seg på Soares, men det er The Saints som ligger først i løypen.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino innser at han må gjøre noe med angrepet sitt. Bortsett fra Harry Kane, så var det ingen av spissene hans som viste noen videre interesse for å score mål forrige sesong. Ifølge Daily Mirror har han nå sett seg ut Stuttgart-spissen Timo Werner som Kanes nye partner på topp. 19-åringen scoret hele tre mål på 30 kamper i Bundesliga forrige sesong.