LEKEN: Morten Tyldum og kona Janne foran deres romslige villa i Brentwood i Los Angeles. Foto: Scanpix
LEKEN: Morten Tyldum og kona Janne foran deres romslige villa i Brentwood i Los Angeles. Foto: Scanpix

Hollywood-Morten og kona lever i et trekantforhold med en annen kvinne

Janne Tyldum (45) forteller åpenhjertig i et intervju med ukebladet Kamille at hun er bifil og har en leken seksualitet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et lenger intervju med ukebladet Kamille denne uken forteller Janne Tyldum (45), regissør Morten Tyldums kone, åpenhjertig om sin egen seksualitet.

Janne Tyldum mener det er på tide med større åpenhet rundt folks seksualiv, og er ikke redd for å stå frem og fortelle om sitt spesielle forhold til en ukjent kvinne. I et år har hun og Morten Tyldum vært i et trekantforhold.

SUKSESS: Janne og Morten Tyldum opplever stor suksess i kjølvannet av «The Imitation Game». Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Janne og Morten Tyldum opplever stor suksess i kjølvannet av «The Imitation Game». Foto: Stella Pictures

–  Jeg har ikke noe problem med å være åpen om at Morten og jeg i et års tid hatt et forhold til en annen kvinne. Vi har hatt en elskerinne og vært i et trekantforhold. Tidligere ønsket jeg ikke å belaste barna mine med åpenheten, men begge døtrene mine er voksne nå, og innen sønnen vår på sju er voksen, tror jeg slike ting er mye mer vanlig, sier Janne Tyldum til Kamille.

Voldtatt

Janne Tyldum forteller i tillegg i intervjuet at hun er voldtektsoffer og at hun brukte tyveårene på å ta tilbake sin egen seksualitet. Hun anmeldte aldri forholdet, og ble ei jente med mye sinne og et sterkt forsvarsverk.

Hun mener hun selv nå har tatt tilbake sin seksuelle kraft. Regissørfruen forteller videre at hun har tatt kontrollen tilbake og at dette har gjort henne mer vågal og åpen. 

Tok initiativet

Det var hun som tok initiativet til trekantforholdet.

–  Jeg er leken i min seksualitet. Jeg elsker Morten og ville aldri levd med en annen, men seksuelt kan jeg også tenne på kvinner. Om man vil sette meg i bås, er jeg nok biseksuell, svarer Janne og pauser litt før hun konkluderer:

- Jeg tenner på mennesker, rett og slett, sier hun til Kamille.