BEDRE TIDER: GAIS' Ahram Khalli feirer scoring mot Örebro i Allsvenskan i 2010. GAIS har lang vei tilbake dit.

 

Foto: Conny Sillén / SCANPIX
BEDRE TIDER: GAIS' Ahram Khalli feirer scoring mot Örebro i Allsvenskan i 2010. GAIS har lang vei tilbake dit. Foto: Conny Sillén / SCANPIX

Rekdals oddstips: Spenning i Superettan

Håndplukket GAIS og Degerfors fra svensk fotball - sjekk onsdagskupongen nå.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

DEGERFORS - AFC UNITED (SUPERETTAN) H: 1,80 U: 3,20 B: 3,40
To middelshavsfarere i Superettan her, Degerfors er 2-2-1 hjemme, AFC United er 1-4-1 borte. Degerfors har 18 poeng og en kamp mer spilt, AFC United 15 poeng, og vil dermed komme á poeng med Degerfors med seier. Begge har +3 i målforskjell, så her er det ikke stor forskjell på lagene, men Degerfors setter mye lit til Peter Samuelsson. 33-åringen har kanskje sin livs sesong nå, med 8 mål på de første 12 seriekampene. Samuelsson spilte for Kongsvinger i 2008. Rekdal tipper Degerfors tar en ny hjemmeseier.

GAIS - UTSIKTEN (SUPERETTAN) H: 1,65 U: 3,30 B: 3,70
Göteborg-derby. GAIS anser seg selv for å være Allsvensk materiale, i alle fall supporterne, men laget ligger helt nede på 11. plass med 14 poeng så langt. De er et anstendig hjemmelag med 4-1-1 så langt, borte er de meget svake. Nyopprykkede Utsikten er fra Vestra Frölunda, tar turen inn til Nye Gamla Ullevi med tre tap og en uavgjort på de fire siste. De har kun 11 poeng så langt, og borte er de 1-1-4. Eneste trepoenger kom mot bunnlaget Mjällby. GAIS varierer litt i resultatene, men Utsikten ser ut til å være i ganske svak form.