COVERGIRL: Miley Cyrus (22) stiller splitter naken sammen med grisen sin på den nye utgaven av Paper. (FOTO: STELLA PICTURES)
COVERGIRL: Miley Cyrus (22) stiller splitter naken sammen med grisen sin på den nye utgaven av Paper. (FOTO: STELLA PICTURES)

Miley Cyrus (22) kaster alle klærne på nye grisebilder

Superstjernen følger i Kim Kardashians fotspor. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Husker du Paper Magazine? Bladet som ville vinne internett med det berømte rumpebildet av Kim Kardashian?

Nå er de tilbake og denne gangen er det Miley Cyrus (22) som pryder forsiden sammen med grisen sin Bobba Sue. Inni bladet er det flere nakenbilder av Cyrus.

350.000 likes

At den 22 år gamle popstjernen ikke er blyg, er en kjent sak. Hun har ved flere anledninger vist seg frem både i blader og på sosiale medier. Og fansen elsker det. Kort tid etter hun la ut coverbildet på Instagram hadde hun fått over 350.000 likes. 

– Jeg er åpen for alt man kan gi sitt samtykke til og som ikke involverer dyr, avslører hun i bladet.

I intervjuet gjør hun sitt beste for å overbevise verden om at hun er komfortabel med sin egen kropp og seksualitet, skriver Daily Mail. Bildene viser både kroppshår og deler av kroppen de fleste gjør en innsats for å holde skjult. 

Flere kjekkaser

Hun forteller at hun ikke liker å relatere seg til om hun er en gutt eller jente, og dermed trenger ikke en eventuell partner å gjøre det heller.

Cyrus har flere forhold bak seg med kjente kjekkaser som Liam Hemsworth, Nick Jonas og Patrick Schwarzenegger, men oppdaget tidlig en interesse for samme kjønn.

– Jeg elsker dem. Jeg elsker dem på samme måte som jeg elsker gutter, forklarte en 14 år gammel Miley Cyrus til moren.

Cyrus, som er oppdratt i en kristen tro, var nervøs for hva moren ville si.

– Hun tror mer på meg enn på noen gud, hevder Cyrus i intervjuet. 

Bladet vil være i salg senere denne måneden.