«The Voice»-Yvonne gikk opp to karakterer etter seieren

Yvonne Nordvik Sivertsen (18) gikk rett fra seier i «The Voice» til sangeksamen. Nå har hun fått beskjed om at hun får karakter seks i standpunkt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag vant Yvonne Nordvik Sivertsen «The Voice på TV 2. Tirsdag har hun sangeksamen på Langhaugen Videregående skole i Bergen, skriver Fanaposten.

Etter seieren hvor hun vant både bil, singelkontrakt og musikkvideoinnspilling har det vært travelt for den 18 år gamle jenta. 

De siste årene har hun hatt karakteren fire i standpunkt, men nå har «The Voice»-vinneren fått beskjed om at hun vil få standpunktkarakteren seks.

Det er en stolt rektor på Langhaugen Videregående Skole som svarer da TV 2 ringer. 

– Vi kan ikke snakke om hennes standpunktkarakter til pressen, det må dere spørre henne selv om. Men det at Yvonne vant «The Voice» synes vi er strålende og veldig hyggelig. Vi er klare over hvor krevende det er og det at hun gikk seirende ut er en stor bragd, sier rektor Tore Tveit til TV 2.

Beste karakter

Yvonne som går siste året på musikklinjen har fått en samlet vurdering i et sammenfatt fag som heter instrument, kor og samspill.

 – Jeg har i alle år hatt firer i sang. Det har vært et nederlag at jeg ikke har klart å få bedre karakter. Jeg har følt meg elendig, at jeg ikke hadde noe på musikklinjen å gjøre. Derfor meldte jeg meg på «The Voice», for å teste om jeg synger fint eller om det bare er familie og venner som synes det. Jeg fikk vite nå at jeg har gått opp i standpunktkarakter fra fire til seks. Jeg aner ikke hvorfor, men er veldig glad for å ha fått en sekser, sier hun til Fanaposten