Sandefjord  20150525.
Eliteserien fotball 2015: Sandefjord - Vålerenga (0-3). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i eliteseriekampen mellom Sandefjord og Vålerenga på Komplett Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sandefjord 20150525. Eliteserien fotball 2015: Sandefjord - Vålerenga (0-3). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i eliteseriekampen mellom Sandefjord og Vålerenga på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Rekdals oddstips: Sjekk tirsdagskupongen

Kjetil Rekdal håndplukker daglige kamper fra Langoddsen - sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

JÖNKÖPINGS S - ÄNGELHOLMS FF (SUPERETTAN) H: 1,33 U: 4,00 B: 6,25
Jönköpings Södra topper Superettan med 29 poeng på 12 kamper, det betyr at de er 9-2-1 så langt. De har ikke tapt på de siste seks kampene, men hjemme har de ikke tapt siden juni 2014, da 0-4 for opprykker Hammarby. På de 15 hjemmekampene etter det tapet har de kun tre uavgjort, og 12 seire. Møter her Ängelholms FF, som ligger på kvalikplass med 10 poeng, men de er 2-3-2 på de siste syv kampene. Poengene kom dog mot lag på nedre halvdel, her møter de et knallsterkt lag som ser ut til å styre rett mot Allsvenskan.

BOLOGNA - PESCARA (SERIE B PLAYOFF) H: 2,00 U: 3,00 B: 3,20
Playoff-finale til Serie B. Første kamp endte 0-0, her skal det avgjøres. Pescara forspilte nok en sjanse hjemme sist, og god playoff-innsats er neppe særlig trøst dersom de ikke klarer å rykke opp. Pescara trenes av tidligere verdensmester Massimo Oddo, han tok over i nest siste serierunde. Bologna var bare tre poeng fra direkte opprykk, og rotet bort flere muligheter til trepoengere i de siste serierundene. Her kan de rette opp det, og ta Bologna tilbake til Serie A etter en sesong i Serie B. Bologna tapte kun tre hjemmekamper i Serie B denne sesongen.

UKRAINA - GEORGIA (TRENINGSKAMP) H: 1,38 U: 3,85 B: 5,95
Treningskamp, spilles i Linz. Ukraina utmerker seg som fotballnasjon, Dnipro var i Europa League-finalen denne sesongen, og U20-landslaget gjør det bra hittil i U20-VM. Spilte dog bare 1-1 mot Latvia sist, skal her opp mot svake Georgia som kun har tre poeng i sin kvalikgruppe. Ukraina varmer opp til møtet med Luxembourg 14. juni, og regner med tre greie poeng i den kampen. Ukraina er klare favoritter.