Pangtall for The Voice! «Halve» Norge så finalen

Omtrent 900.000 så Yvonne vinne The Voice-finalen på TV 2 fredag kveld. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nesten 900.000 så Yvonne Nordvik Sivertsen (18) gå av med seieren i The Voice 2015

Omtrent halvparten av alle TV-seerne så The Voice-finalen fredag kveld.  

– Fredagens finale i The Voice bød på flere magiske øyeblikk og det var stort å sitte i salen da Yvonne ble kåret til årets verdige vinner av The Voice. Vi er veldig fornøyd med finalen som ble fulgt av nesten 900.000 seere på det meste, og med sesongen i sin helhet. Nivået på deltagere har vært høyere enn noen gang, mentorene har vært i storform fra første sending og Nordisk Film og interne krefter i TV 2 har levert kvalitet i alle ledd, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Snitt på over 600.000

Fredagens finalesending av The Voice hadde et snitt på 683.000 seere. 

Dette er tredje runde av The Voice på TV 2. Første sesong hadde 651.000 seere i snitt våren 2012, og 544.000 i snitt høsten 2013. 

Yvonne Nordvik Sivertsen sto i superfinalen sammen med Øyvind Boye (34), mens Filip Bernard Jensen (23) og Nicoline Berg Kaasin (26) røk ut tidligere i kveldens finalesending.

– Gleder meg til å jobbe

18-åringen er klar for å ta godt vare på mulighetene seieren gir henne.

– Jeg gleder meg til å begynne jobbe. Det er nå det begynner. Jeg håper at de som har stemt på meg følger meg videre, selv om The Voice er over, sier hun.

Yvonnes mentor, Espen Lind, er svært stolt over sin deltaker.

– Det er fint å se at en så ekte artist som Yvonne funker. Hun har hele veien vært seg selv, og det har funket hundre prosent. Yvonne er bevisst på hva som er rett for henne, og det er viktig blant en artist, sier Espen.