BENKET FORAN TV:  The Simpsons har fått seerne til å samle seg i sofaen helt siden 1989. Foto: Fra serien
BENKET FORAN TV:  The Simpsons har fått seerne til å samle seg i sofaen helt siden 1989. Foto: Fra serien

Til høsten blir én av disse Simpsons-stjernene drept

Vil du ikke vite hvilken «The Simpson»-karakter som dør? Da bør du ikke lese dette. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter 25 år får endelig Sideshow Bob oppfylt ønsket sitt, skriver Entertainment Weekly.

MAN WITH A PLAN: Sideshow Bobs eneste mål er å ta kverken på Bart Simpsons. Foto: Fra serien
MAN WITH A PLAN: Sideshow Bobs eneste mål er å ta kverken på Bart Simpsons. Foto: Fra serien

Årlig sendes en halloween-utgave av tegneserien «The Simpsons», og denne gangen er det Sideshow Bob som nok en gang er ute på tokt.

Sideshow Bob er like olm som han er hårfager. Etter flere år med mislykkede forsøk, lykkes han endelig med å ta kverken på erkefienden Bart Simpson.

Klø der det klør

Det var lørdag, under ATX Festival i Austin i Texas, at seriens sjefsprodusent Al Jean uttalte at han alltid har ønsket å se Wile E Coyote få tak i Road Runner i den klassiske «Looney Tunes»-tegneserien.

– Jeg hater frustrasjonskomedier, så nå skal vi klø litt der det klør, sier han til nettstedet.

Does whatever a Spider Pig does

BESTEVENNER: Spider Pig ble en blant The Simpsons-fansen og ikke minst Homer Simpson.
BESTEVENNER: Spider Pig ble en blant The Simpsons-fansen og ikke minst Homer Simpson.

Entertainment Weekly skriver at Sideshow Bob havner i uføre etter å ha tatt kverken på Bart. Han vet rett og slett ikke hva han skal finne på nå som nemesisen er ryddet av veien.

Heldigvis for tilhengerne er det bare i halloween-episoden at Bart mister livet. Han vender tilbake i full vigør i de vanlige episodene.

Under pressekonferansen uttalte produsentene også at en seerfavoritt vender tilbake i den 27. sesongen av hitserien: Homers kjære Spider-Pig vender tilbake.

Stjernestemme forsvinner

TV 2 skrev i mai at flere av nøkkelkarakterene i suksesserien «The Simpsons» mister stemmen sin og at skaperne av serien varsler store forandringer. 

Etter 26 sesonger og 574 episoder mister blant andre Mr. Burns sin velkjente stemme, da skuespiller Harry Shearer ikke signerer kontraktene for de to neste sesongene.

Shearer har stemmen til en rekke av karakterene i serien, og tar med seg både Ned Flanders og Lenny når han drar.

«Fra James L. Brooks' advokat: "Showet vil fortsette, Harry vil ikke være en del av det, ønsk ham lykke til."», skrev Shearer på Twitter.

Serien fornyes

Fox uttalte at de vil fornye «The Simpsons» de neste to sesongene, og at serien totalt vil ligge på 625 episoder til sammen.

Den prisvinnende animasjonsserien har blitt en pengemaskin for Fox. En rekke produkter har «The Simpsons» navn på seg, i tillegg til en kinofilm, videospill og en egen «Simpsons Ride» i fornøyelsesparken Universal Studios i Los Angeles.

Den første episoden, produsert av Matt Groening og James L. Brooks, ble sendt på lufta i 1989. Serien har en egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.