KAN FÅ RØDE SETER: Neste sesong kan Zlatan Ibrahimovic få røde seter å sitte i når han er på benken. (AP Photo/Jacques Brinon)
KAN FÅ RØDE SETER: Neste sesong kan Zlatan Ibrahimovic få røde seter å sitte i når han er på benken. (AP Photo/Jacques Brinon)

Fotballryktene:
– Zlatan vurderer overgang til Arsenal

Og Liverpool vil hente Real Madrid-stjerne.

En ny uke og nye overgangsrykter venter.

Og nå er vi enda nærmere den høytidelige åpningen av overgangsvinduet.

Dersom du har en adventskalender liggende over fra jul, så er det bare å åpne luke nummer 1 i dag. Da vil du få den store sjokoladen samtidig som det er fritt frem for kjøp av fotballspillere.

Vi har selvsagt gjort jobben for deg, og samlet dagens mest spennende rykter på et sted.

«Du tror det ikke før du får se det», var slagordet til X-Files på TV 2 i sin tid. Og det er trolig det Arsenal-fansen også tenker etter at ryktene om en overgang for Zlatan Ibrahimovic til The Gunners dukker opp oftere og oftere. Nå er det Daily Star som hevder at svensken kan bli å se i rødt og hvitt til høsten, til tross for at han i forrige uke uttalte at han blir i Paris Saint-Germain i en sesong til. Liverpool skal også være interessert, og vil prøve å lokke svensken til Anfield med løfter om Europaliga-fotball.

Arsenal-manager Arsene Wenger har alltid vært en rev etter spillere han kan få til under markedspris. Og med Paulo Dybala klar for Juventus, er det klart at noen blir til overs hos den gamle damen. Alt tyder på at det blir spanjolen Fernando Llorente. Den tidligere Athletic Bilbao-spissen ble sendt på banen som target man de siste minuttene av Champions League-finalen mot Barcelona, men neste sesong kan det bli en ny drakt for baskeren. For en spiss som ikke lenger er ønsket i klubben sin, er et perfekt objekt for Wenger til å prute på. Og får han Llorente til rundt 60 millioner kroner, så skal han være klar for å slå til, skriver Tutto Mercato Web.

Med Wenger på spissjakt, så tyder det på at det kan gå mot slutten for en av Arsenals angripere. Joel Campbell har ikke fått mange sjanser for The Gunners, men var vel ikke veldig overbevisende de gangene han fikk muligheten. Han fikk sjansen til å bevise at han var god nok da Villarreal tok ham på lån. Men en scoring på 16 kamper får neppe Wenger til å rydde plass i startoppstillingen sin for ham. Men de spanske klubbene har ikke latt seg skremme. Ifølge Daily Mail vil Real Sociedad bruke over 70 millioner kroner på å redde ham bort fra reservelaget på Emirates.

En annen kar på Arsenals handleliste er Arturo Vidal. Chileneren har samme agent som sin landsmann Alexis Sanchez, og de to er veldig gode venner. Ettersom Juventus er i ferd med å sikre seg Sami Khedira og har bestemt seg for å holde på Paul Pogba, kan Vidal bli tilgjengelig for The Gunners. Ifølge Tutto Mercato Web er 350 millioner kroner det som skal til for å hente ham til Nord-London. Vidal og Ibrahimovic ville nok gjort de mest skeptiske Gunners-fans lettere optimistisk foran neste sesong.

Optimismen ser ut til å bre seg hos rivalene i Nord-London også. For France Football skriver at Tottenham er i ferd med å sikre seg Anthony Martial fra Monaco for rundt 220 millioner kroner. Og Martial er ikke hvem som helst. Han er trolig den beste spilleren i Football Manager 2015. Dersom han utvikler seg som i dataspillet, så kan Spurs selge ham for en «Bale-sum» om to år.

Etter at Liverpool sikret seg Danny Ings, ser Spurs muligheten til å snike seg foran i køen for Christian Benteke, skriver The Sun. Aston Villa-spissen har ikke lagt skjul på at han vil ta et steg videre i karrieren. Men belgieren har vært flink til ikke å ta for store steg så langt, og Tottenham kan være et forsiktig steg videre. På White Hart Lane vil han få sjansen til å spille fotball på torsdagskvelder også.

Liverpool er virkelig på hugget. Vi skriver 8. juni og de har allerede sikret seg James Milner og Danny Ings. Nå er det bare dager til ligagullet innkasseres på Merseyside. Men tro ikke at Brendan Rodgers har handlet ferdig. Neida, nå vil han utnytte at Real Madrid trolig stiller med David de Gea mellom stengene neste sesong. For Metro skriver at Rodgers vil da redde Iker Casillas fra benken og plassere ham i målet på Anfield.

En annen som har flytteplaner i sommer er Ezequiel Lavezzi. Den argentinske angriperen står ikke veldig høyt i kurs i Paris Saint-Germain, og har gjort alt han kan for å komme seg bort siden i vinter. Fichajes melder at Liverpool ikke har gitt opp Lavezzi og håper å utnytte at han ønsker å prøve seg i Premier League før han legger opp.

Høyreback er mangelvare i Liverpool, og nå vil klubben gi Everton kamp om fransksenegaleseren Yarouba Cissako. 20-åringen har vært på lån til Zulte-Waregem fra Monaco denne sesongen, og har bare ett år igjen av kontrakten sin med monegaskerne, skriver Metro

Robin van Persie lover at Manchester United ikke kommer til å ligge på latsiden i sommer. Nederlenderen hevder at klubben vil bruke over to milliarder kroner på nye spillere i det kommende overgangsvinduet, skriver Daily Mail. Lite tenker han at heftige investeringer fort sender ham ut på klubbjakt selv.

Barcelona var favoritter til å sikre seg Ilkay Gündogan fra Borussia Dortmund. De hadde sett seg ut 24-åringen som den ideelle avtakeren til Xavi, som nå skal være gjestearbeider i Qatar. Men katalanerne skal ha blitt skremt av lønnskravene til tyskeren. Penger er som kjent ikke noe tema i Manchester, og dermed kan trolig Gündogan innkassere det han vil når han skal i forhandlinger med United-direktør Ed Woodward, skriver Metro

En annen midtbanespiller som kan ende opp på Old Trafford er Radja Nainggolan. Fichajes skriver at Roma skal være villig til å la belgieren gå, og Louis van Gaal skal være veldig interessert i å sikre seg den belgiske jordfreseren.

«Pogba kan være på vei til Aston Villa», hadde vært en overskrift som vakte oppsikt. Og det verste er at det stemmer. Men dessverre for alle Villa-fans, så er det ikke snakk om Paul Pogba, men den guineanske forsvarsspilleren Florentin Pogba. Ifølge L'Equipe er 24-åringen høyaktuell for en overgang fra Saint-Etienne til Aston Villa.