HAR BLITT FORELDRE: Lars Helge Brettingen og kjæresten Irena Ognjenovic ønsket lørdag lille Fillip velkomment til verden. Foto: Privat / TV 2
HAR BLITT FORELDRE: Lars Helge Brettingen og kjæresten Irena Ognjenovic ønsket lørdag lille Fillip velkomment til verden. Foto: Privat / TV 2

Robinson førte dem sammen igjen – nå har de blitt foreldre

Lars Helge Brettingen og Irena Ognjenovic oppkaller sønnen etter Robinsonøya, og Vita og Wanda skal være faddere!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er en svært lykkelig og helfrelst nybakt pappa som bekrefter til TV 2 at lille Fillip har kommet til verden. 

– Fødselen gikk kjempefint. Det skjedde overraskende fort, det hele var over kun fire timer etter at fødselen begynte, forteller Lars Helge Brettingen (40).

Den lille kom til verden 18:22 lørdag kveld.

– Han er helt fantastisk. Han har nydelig hud og ser helt perfekt ut. Og han har sovet i hele natt! Han våknet ikke før klokka åtte, da var han sulten, forteller Lars Helge blidt.

– Robinson endret alt

Og Robinson-deltakeren har all grunn til å smile. Det var på grunn av det lange oppholdet på Robinsonøya, som var på Filippinene, at han og ekskjæresten Irena Ognjenovic fant tilbake til hverandre.

Etter Robinsonekspedisjonen har de kjøpt seg hus sammen, Lars Helge har startet en ny og vellykket bedrift, og han har forsøkt å ikke jobbe så mye at det går ut over familien.

– Robinsonekspedisjonen ble en tankevekker for meg. Jeg var 48 dager borte fra alt, og det endret meg fullstendig. Da jeg kom tilbake ville jeg endre på livet mitt. Det er også grunnen til at Fillip er oppkalt etter Fillipinene! sier han.

Wanda og Vita er faddere

På øya fikk han også venner for livet, og tvillingene Wanda og Vita, som også deltok i ekspedisjonen, får det ærefulle oppdraget å bli faddere.

– Jeg ringte dem i går og fortalte at Fillip var født og at de hadde blitt faddere. Da begynte de å gråte av glede begge to, forteller Lars-Helge.

Fra før av har Lars Helge og kjæresten sønnen Niklas på 6,5 år, i tillegg har Lars Helge to døtre fra et tidligere forhold. I dag skal de reise til sykehuset og besøke på mor og lillebror, noe de gleder seg enormt til.