Bekkestua  20150525.
Eliteserien fotball 2015: Stabæk - Rosenborg. Stabæks Valentin Adama Diomande i midten jubler over scoring i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Rosenborg på Nadderud. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Bekkestua 20150525. Eliteserien fotball 2015: Stabæk - Rosenborg. Stabæks Valentin Adama Diomande i midten jubler over scoring i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Rosenborg på Nadderud. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Rekdal tror Stabæk vinner igjen

Sjekk dagens oddstrippel og les ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SANDNES ULF - BÆRUM (OBOS-LIGAEN) H: 1,63 U: 3,50 B: 4,10
Sandnes Ulf har tapt to strake kamper i OBOS-ligaen. Sist ble det 1-2 på Bryne i lokaloppgjøret, runden før tapte de 1-2 for sterke Sogndal hjemme. Sandnes Ulf har bare vunnet en av de siste seks kampene, men spiller en god del uavgjort. Hjemme er de 3-1-1 så langt. Møter Bærum, som er helt oppe på tredjeplass, bare ett poeng bak Hødd. Mens Sandnes Ulf hvilte i midtuka spilte Bærum en tøff cupkamp mot Kristiansund BK, som de tapte 0-1 hjemme, noe overraskende etter de slo samme lag i Kristiansund for to serierunder siden. I den kampen dominerte Bærum i perioder, og brant også et straffespark. Sist vant de 3-2 over Åsane, men Åsane er meget svake nå. Sandnes Ulf må begynne å prestere nå, de trenger bare en seier for å klatre inn i kvalikplassene for opprykk. Det kan starte hjemme mot Bærum, som kanskje viser tendenser til at formen er på hell. Presset er på Ulf-trener Bengt Sæternes, og Rekdal tror de innfrir.

STABÆK - BODØ/GLIMT (TIPPELIGEN) H: 1,57 U: 3,70 B: 4,90
Stabæks utrolige sesong ruller videre, ligger på andreplass med 23 poeng, har mulighet til å knappe innpå tre på Rosenborg med 29 her. Stabæk hadde få problemer med å slå Senja 3-1 i cupen i midtuka, mens Bodø/Glimt dro til Tromsdalen og tapte hele 6-2. Grusomt og pinlig resultat, og et kraftig tilbakeslag for et Glimt som slo Mjøndalen 5-1 i serien forrige helg. Mange Tippeliga-lag varierer i prestasjonene, men Stabæk har prestert jevnt bra denne sesongen, og derfor ligger de der de ligger. Hjemmelaget mangler Craig Henderson, mens Glimts Ruben Imingen og Papa Ndiaye er usikre.

ÅSANE - BRANN (OBOS-LIGAEN) H: 3,85 U: 3,45 B: 1,70
Dette er kampen Åsane har gledet seg til siden i fjor, men etter en fremdragende start på sesongen står de nå med fem strake ligatap. Fikk seg en opptur med cupseier over Ranheim sist, men nå skal de opp mot et Brann med ny giv, ny trener og nyfunnet optimisme. Det stormer like mye i Brann som i bergenspolitikken, men nå har klubben samlet seg om trener Lars Arne Nilsen - i alle fall ut sesongen. Og Brann kan gå dypt i cupen med ny giv nå, vant 4-1 over Bryne i midtuka. Marcus Pedersen er tilbake etter skade og kom seg på scoringslista - det kan bety lysere tider for Brann.