Sandefjord-marerittet fortsetter

Har tapt de siste ni kampene i Tippeligaen.

Sandefjord (NTB): Odd forlenget Sandefjords tapsrekke i Tippeligaen til ni strake kamper. Oliver Occean sørget for at telemarkingene dro hjem til Skien med tre poeng etter å ha vunnet 1-0.

Se høydepunktene øverst i saken!

Sandefjord-comebacket i eliteserien startet lovende med seks poeng på tre kamper, men så har det stoppet helt opp. 

I forrige eliteserierunde traff vestfoldingene bunnen for fullt, da det ble hele 1-6 mot Molde og jumboplass på tabellen. Det fikk trener Lars Bohinen til å vurdere og bytte sin velkjente 3-5-2-formasjon, men mot Odd var det ingen endringer.

Det kan ha vært et dårlig valg av Bohinen, for han måtte se sitt mannskap slite med å skape målsjanser mot Odd.

Selv om det var tydelig at Sandefjord-laget var mye mer på enn mot Molde, opptrådte mange av spillerne nervøst og uten mye selvtillit. I første omgang slapp vertene sin motstander til flere store muligheter, som gjestene på utrolig vis ikke omsatte i scoringer. Sandefjord på sin side skape ingenting.

Annen omgang fortsatte som den første, og allerede åtte minutter ut i omgangen fikk Dag-Eilev Fagermo det han så gjerne ville ha. Oliver Occean fikk ballen rett utenfor 16-meteren og banket til med et lavt skudd. Jakob Busk klarte ikke å hindre ballen i å gå i mål. (©NTB)