REAGERER PÅ MEDIEOPPSLAG: Cristian Ronaldo sier i et videoinnlegg på sin egen Facebook-side at han ønsker at pressen skal la privatlivet hans være i fred. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
REAGERER PÅ MEDIEOPPSLAG: Cristian Ronaldo sier i et videoinnlegg på sin egen Facebook-side at han ønsker at pressen skal la privatlivet hans være i fred. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Ronaldos bønn til pressen

Real Madrid-spilleren takket fansen i videohilsen samtidig som han rettet pekefingeren mot pressen.

Cristiano Ronaldo har hatt en bra sesong, selv om portugiseren ikke vant noe stort trofe.

Real Madrid-spilleren scoret 48 mål i La Liga denne sesongen og ble toppscorer i ligaen med fem mål flere enn sin rival Lionel Messi.

Nå har Real Madrid spilleren ferie etter en lang sesong, og i et videoinnlegg på hans egen Facebook-side takker superstjernen fansen for sesongen. Samtidig retter Ronaldo en pekefinger mot media.

– Hei fans. Denne meldingen er til dere. Tusen takk for støtten i år. Det har vært tøft, men dere er alltid der. Dere viste at dere alltid er lojal. Jeg er her og slapper av. Barnet mitt er rett ved bassenget her, begynner Real Madrid-stjernen.

Så fyrer Ronaldo mot pressen. Real Madrid-spilleren er dritt lei av alle oppslagene rundt hans privatliv og ber sladrepressen om å la han få være i fred. Det er spesielt de siste ukene det har vært skrevet mye rundt hans privatliv.

– Jeg har fått for meg at jeg må lage en slik video. Ikke spør meg hvorfor. Jeg snakker aldri med pressen om mitt privatliv. Jeg ønsker å bruke denne muligheten til å si noe, sier Ronaldo.

– De siste ukene har pressen skrevet dritt om meg. At jeg har ny kjæreste hver dag og at jeg gjør ditt og datt. Bare la meg være i fred. La meg gjøre jobben min skikkelig slik jeg gjør hver sesong. Ikke prøv å ødelegg image mitt, for det kommer ikke til å skje, fortsetter portugiseren.

Til slutt takket superstjernen fansen nok en gang for støtten.

– Så denne meldingen er til dere folkens. Vi står fortsatt sammen. Dag for dag. Måned for måned. År for år. Tusen takk, avslutter Real Madrid-spilleren.