HAR FUNNET TONEN: True Blood-skuespiller Alexander Skarsgård og modell og programleder Alexa Chung. Foto: Stella Pictures
HAR FUNNET TONEN: True Blood-skuespiller Alexander Skarsgård og modell og programleder Alexa Chung. Foto: Stella Pictures

Alexander Skarsgård har fått seg modellkjæreste

True Blood-skuespilleren gikk hånd i hånd med modell Alexa Chung på piknik i parken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den svenske True Blood-skuespilleren Alexander Skarsgård (38) har funnet kjærligheten med det britiske moteikonet Alexa Chung (31), skriver People.

De to ble observert på en romantisk tur i den botaniske hagen i Prospect Park i Brooklyn, som People har publisert bilder av.

Gikk hånd i hånd

De to gikk hånd i hånd i solskinnet, før de satte seg inntil hverandre i skyggen og så ut til å ha det riktig så romantisk. 

Chung, som er modell og programleder for MTV, delte et bilde av seg selv fra parkturen på Instagram.

Dette er ikke første gang paret har blitt observert sammen. Første gang de var ute sammen, var i februar, og det har versert rykter om at de kunne ha noe på gang.

På parkturen var de ikke spesielt opptatt av å skjule kjærligheten.

Koblet til Margot Robbie

Skarsgård er spesielt kjent for sin vampyr-rolle i True Blood, og er snart aktuell i filmen Tarzan, som kommer i 2016. Der spiller han hovedrollen som Tarzan, og han spiller mot Margot Robbie i rollen som Jane.

Kjendispressen trodde lenge at Skarsgård og Wolf of Wall Street-stjernen Robbie var blitt et par, da de ble observert i het omfavnelse på byen.

Chung på sin side har tidligere vært sammen med Arctic Monkeys-vokalist Alex Turner.