HVOR SKAL DU?: Raheem Sterling-sagaen kommer nok til å dra ut. Ifølge ryktebørsen er nå Manchester City nærmest å sikre seg Liverpool-spilleren. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS.
HVOR SKAL DU?: Raheem Sterling-sagaen kommer nok til å dra ut. Ifølge ryktebørsen er nå Manchester City nærmest å sikre seg Liverpool-spilleren. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS.

Fotballryktene: – City overgår Uniteds Sterling-bud

Mens Ángel Di María ikke fikk reaksjonen han håpet på da han kontaktet Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En klok mann sa en gang: «Livet mitt uten fotball er ikke verdt noe som helst».

Cristiano Ronaldo er mannen vi referer til her, og legger du til «Premier League» før «fotball» i det sitatet, er vi enige med portugiseren. Lørdager uten fotball fra balløya er blytunge, men heldigvis har ti to ting å trøste oss med i dag:

1. Mesterliga-finalen. Det er ikke så verst.

2. Premier League-rykter. Det er nesten enda bedre.

Her følger de mest saftige og fascinerende ryktene fra Fotball-England lørdag morgen.

Og vi begynner med en som enkelte påstår kan bli lagkompis med Ronaldo neste år: kontraktrebell Raheem Sterling. Liverpool-spilleren blir linket til de fleste klubber av en viss størrelse for tiden, men nå skriver Daily Mirror at det er Manchester City som er i førersetet. Torsdag meldte samme avis at byrival United var klare til å punge ut pene 300 millioner kroner for 20-åringen, men nå mener de altså å vite at City har overgått det budet. Hvor mye? 350 millioner, skriver de. City skal fredag ha kommet med budet muntlig til Liverpool, og skal ha lovet å også følge opp med et bud av den mer formelle sorten. «City er favoritter til å sikre seg spilleren», kan man lese, «men de må vente seg tøff konkurranse av United, Chelsea, Arsenal og Real Madrid». 

Rival United har også planer om å sikre seg Sterling, og skal vi tro samme avis får Louis van Gaal hjelp av selveste Alex Ferguson i sommer til å bygge United enda sterkere foran neste sesong. Ferguson og van Gaal skal angivelig ha spist middag sammen på en kinesisk restaurant etter serieslutt, noe avisen tolker dit hen at de nå skal samarbeide med å rekruttere til neste sesong. Van Gaal skal visstnok ha over to milliarder kroner å rutte med - og da vil han ha hjelp av gamlesjefen til å bruke de pengene på best mulig måte. Hvem de håper å signere? Sterling, selvfølgelig, Dani Alves og Nicolas Gaitán, melder TalkSport.

Summen van Gaal brukte på Ángel di María i fjor var stor, men prestasjonene til argentineren var kanskje ikke like imponerende. Ifølge den spanske TV-kanalen La Sexta ønsker di María seg tilbake til Spania, og mer spesifikt til Real Madrid. Kjendisagenten hans, Jorge Mendes, skal ha forhørt seg med Martin Ødegaards sjefer om muligheten for en retur, men skal ikke ha blitt spesielt fornøyd med responsen. «Takk, men nei takk», sa Madrid-sjefene.

Midtbanekollega i Premier League, Arsenals Aaron Ramsey, skal også visstnok ha en drøm om å spille på den iberiske halvøyen. Katalanerne har selvsagt ikke lov til å kjøpe spillere for tiden, men i januar får de på nytt lov til å bevege seg ut på markedet. Da skal de, ifølge Daily Star, ha sett seg ut 24-åringen. Ryktene om en overgang til Barcelona er i og for seg ikke nye, men avisen mener å vite at Ramsey ikke har utelukket en overgang til Luis Enriques mannskap. Prislappen? Angivelig i overkant av utrolige 600 millioner kroner. 

En som er på flyttefot, men som ikke vil flytte så langt, er Falcao. United-floppen er ferdig på Old Trafford, men har utrolig nok ikke blitt tilstrekkelig skremt av Premier League-opplevelsen til å ville flytte ut av landet. Han vil nemlig bli i England, og vil gjerne at Chelsea skal by på ham, skriver Daily Mail. «Jeg vil gjerne bli værende i Premier League, og det vil komme en avklaring rundt fremtiden min i løpet av de neste ukene», er han sitert på.

Og så tilbake til Liverpool. Ifølge en rapport i kroatisk presse, gjengitt av blant andre Metro, skal Inter Milans Mateo Kovacic være høyt på Brendan Rodgers' ønskeliste. Rapportene skal ha det til at spilleren allerede har blitt enig med Liverpool om de såkalte personlige betingelsene, og at det nå bare gjenstår å bli enige om en pris. Merseyside-klubben skal tidligere ha tilbudt Inter Milan 180 millioner kroner for midtbanespilleren, men den gamle italienske storklubben vil angivelig ha i overkant av 200.

Mens Liverpool er handleglade for tiden, er Chelsea mer opptatt av å kvitte seg med spillere. Daily Star skriver at tre spillere skal ut. Patrick Bamford må belage seg på et nytt lån, Juan Cuadrado må hjem igjen til Italia, mens Mohamed Salah heller ikke får komme tilbake til Stamford Bridge.