PUBLISERTE BILDE: Simon Fourcade beskriver den skremmende hendelsen i sosiale medier. Foto: Instagram (privat) / Scanpix
PUBLISERTE BILDE: Simon Fourcade beskriver den skremmende hendelsen i sosiale medier. Foto: Instagram (privat) / Scanpix

Skiskytter-stjerne dyttet av veien og truet med øks 

– Det er idioter overalt. Vær forsiktige når dere trener!

Den franske skiskytter-stjernen Simon Fourcade – som er Martin Fourcades eldre bror – opplevde det som må karakteriseres som en svært skremmende opplevelse under en treningstur på rulleski.

31-åringen ble innhentet av en bil som presset ham av veien og ut i grøften. Fourcade pådro seg stygge skrubbsår på både overkroppen og beina, men kom seg forholdsvis fort opp igjen opp på veien og fortsatte treningsturen.

Etter en stund innhentet franskmannen bilen som bare noen minutter tidligere hadde dyttet ham i grøften. Bilen hadde redusert farten fordi en annen bil kjørte svært sakte foran ham.

Da Fourcade kom opp på siden av bilen, rullet bilføreren ned vinduet og truet skiskytteren med en øks fordi han mente Fourcade var for nære ham.

– Det er idioter overalt. Vær forsiktig når dere trener, oppfordrer Fourcade.

Fourcade har selv publisert bilder av sin skadede kropp, både på Instagram og Facebook, der han beskriver den skremmende opplevelsen med egne ord.

Simon Fourcade debuterte i verdenscupen i 2004. Under VM i skiskyting i 2009 var han en del av det franske laget som vant mixed-stafetten.