TIL DRAMMEN: Johannes Hippe blir med i Drammens nye storsatsing.
Foto: Claus Fisker / NTB scanpix
TIL DRAMMEN: Johannes Hippe blir med i Drammens nye storsatsing. Foto: Claus Fisker / NTB scanpix

Drammen henter landslagsspiller

Johannes Hippe blir en del av Drammens stjernegalleri.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Drammen har seriøse planer om å kjempe i toppen av norsk håndball igjen.

De to aldrende utenlandsproffene Kristian Kjelling og Frank Løke er hentet hjem fra henholdsvis Bjerringbro-Silkeborg og TuS-N-Lübbecke.

Svenske Rasmus Båverud er hentet inn fra Ricoh, mens Rein Havang kommer fra Sandefjord og Kennie Boysen kom fra Nøtterøy. Christian Spanne er også tilbake i klubben etter opphold i polske Wisla Plock og Stord. Mens Erik Alm vender tilbake etter noen sesonger i Fyllingen.

Henter Hippe
Nå har klubben fått på plass nok en solid forsterkning.

Landslagsspilleren Johannes Hippe kommer fra Bækkelaget.

– Det er en veldig spennende signering. Jeg er veldig fornøyd med å få ham på plass, sier daglig leder Frode Scheie til TV 2.

Hippe flyttet hjem til Norge foran forrige sesong, etter opphold i franske Nantes og svenske LUGI.

Mye skadet forrige sesong
Men bakspilleren hadde ingen stor sesong i comebacket i norsk håndball.

– Han hadde ikke det. Han var mye skadet og startet kanskje opp igjen litt tidlig. Men han var helt avgjørende da Bækkelaget reddet plassen. Han var helt strålende de siste kampene, sier Scheie.

Hippe, som nylig ble pappa for første gang, har signert en treårskontrakt med DHK, og er en spiller drammenserne har store forventninger til.

– Det lukter medalje
– Han er en notorisk måljeger, med et fryktinngytende skudd. Han er en fin fyr og en profil. Han er en anvendelig spiller, som kan spille i alle backposisjoner, forklarer DHK-lederen.

Med Kjelling, Løke, Hippe, Båverud, Boysen, Spanne og Havang på plass, og en ny målvakt på vei, så lukter det gull av Drammen.

– Det lukter i hvert fall medalje. Jeg skal ikke prøve å dempe forventningene. Men kampene skal spilles og vi kan få skader. Kjelling er fortsatt skadet. Men det er et utrolig spennende lag med mange profiler, sier Scheie.