SIGNERER FOR GIGANTEN: Paulo Dybala har signert en femårskontrakt med Juventus. (AP Photo/Alessandro Fucarini)
SIGNERER FOR GIGANTEN: Paulo Dybala har signert en femårskontrakt med Juventus. (AP Photo/Alessandro Fucarini)

Argentinsk stortalent signerte for Juventus

Juventus blar opp for Paulo Dybala (21).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den argentinske spissen Paulo Dybala (21) er klar for Serie A-mesteren Juventus. Han kommer fra Palermo og har signert en femårskontrakt med «den gamle dame».

Juventus bekrefter på sine hjemmesider at de må bla opp 280 millioner kroner for å hente den ettertraktede spilleren fra Sicilia til Torino. Summen betales over fire år og kan stige ytterligere 70 millioner.

– Juventus var laget som ønsket meg mest. De la ned en stor innsats for å signere meg, og det er derfor jeg tok dette valget, sier Dybala ifølge BBC.

Dybala hadde bare ett år igjen av kontrakten med Palermo. Rosa-trøyene har lenge vært forberedt på å miste Dybala.

– Innen to år kommer han til å bli bedre enn Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Zlatan Ibrahimovic, sa Palermo-president Maurizio Zamparini ifølge Gazzetta dello Sport i november 2014.

Overgangssummen viser hvor høyt Juventus verdsetter talentet og potensialet til unggutten. Signeringen er den dyreste Juventus har gjort i løpet av de siste fem årene med Giuseppe Marotta som direktør i klubben. 

Dybala scoret 13 mål for Palermo denne sesongen på veien mot en ellevteplass i Serie A.

Signeringen får nok Juventus-fansen til å frykte enda mer for fremtiden til en annen argentiner. Det spekuleres nemlig rundt Carlos Tévez. Den 31-årige stjernespissen er koblet til pengestreke Paris-Saint Germain.

Juventus har allerede vunnet Serie A og den italienske cupen denne sesongen. Førstkommende lørdag kan italienerne ta «The Treble» med seier over Barcelona i Mesterliga-finalen.