SMILER: Raheem Sterling smilte bredt før Liverpools kamp mot Stoke. Etter kampen var ikke stemningen like god.  Foto: Ed Sykes
SMILER: Raheem Sterling smilte bredt før Liverpools kamp mot Stoke. Etter kampen var ikke stemningen like god.  Foto: Ed Sykes

Fotballryktene:
– Manchester United med skambud på Sterling

Og Arsenal vil hente spiller fra naborivalen Tottenham.

«Det e'kkje me som gir og de som tar? Det handle om å dele det vi har. Det handle om at fleir og fleir forstår. At verden er en verden, verden er en verden. Verden er en verden som er vår», sang Forente Artister.

Og i fotballverden deler man spillerne seg i mellom. Kanskje ikke broderlig, men alle skal få. Og de som vil betale mest, de får også velge først.

Nå er det under fire uker til det er fri flyt av arbeidskraft, som livnærer seg med ball i beina.

Her får du dagens bukett med overgangsrykter.

Manchester United fikk kontant nei da de spurte om Raheem Sterling var til salgs etter at agenten hans slo fast at 20-åringen har signert sin siste kontrakt med Liverpool. Men de røde djevlene har ikke fått klengenavnet sitt uten grunn. Ifølge Daily Mirror har de nå lagt 300 millioner kroner på bordet for angriperen – omtrent halvparten av det Liverpool har sett for seg at de vil få dersom de skal selge ham. Men skulle Sterling benytte seg av Webster-dommen, så kan han kjøpe seg ut av kontrakten for langt under den summen. 

Noen har nok oversolgt klubben litt til Divock Origi, for den unge belgieren ser nå frem til å vinne Premier League med Liverpool neste sesong, skriver Sky Sports. Origi scoret åtte mål for Lille i Ligue 1 denne sesongen. Dersom han klarer det samme antallet for Liverpool neste sesong, vil han definitivt løfte laget kraftig offensivt. Men om det holder til ligagull er vel mer tvilsomt.

For det er ikke alle som har latt seg lure av fagre ord om titler og pokaler. For ifølge Stoke Sentinel fikk Yevgen Konoplyanka med seg Stokes 6-1-seier over Liverpool i sesongavslutningen, og ser derfor sjansene for å vinne noe som større med The Potters. Avisen skriver at bare detaljer gjenstår før den ukrainske stjernen skriver under for Stoke.

En annen som har vært ønsket av Liverpool er Andrea Pirlo. Men nå kan AS fortelle at den italienske veteranen gjør som en rekke andre førtidspensjonister; han sikrer seg en gyllen pensjon i Amerika. 36-åringen ser ut til å bli lagkamerat med Frank Lampard og David Villa i New York City FC.

Radamel Falcao skjøt seg vel ikke inn i alle Manchester United-hjerter i løpet av sin sesong på Old Trafford. Men Jose Mourinho har tro på at det fortsatt er noen scoringer igjen i colombianeren. Daily Star skriver at Chelsea-manageren ønsker å hente 29-åringen på lån fra Monaco neste sesong, i håp om at han kan score noen mål mot Manchester United-neste sesong.

Manchester United viser større og større interesse for Tottenham-keeper Hugo Lloris. Manchester Evening News melder at klubben har bestemt seg for å gå for franskmannen dersom David de Gea forsvinner til Real Madrid i sommer. Men Daily Express skriver at Real Madrid fortsatt ikke har tatt kontakt med Manchester United med tanke på et kjøp av 24-åringen.

Det ser ikke ut til å bli noen retur til Manchester United for Paul Pogba. Den franske midtbanestjernen skal ha bestemt seg for å gå til Barcelona så fort han har spilt Champions League-finalen mot dem for Juventus, skriver Daily Star. Det er bare et ørlite skjær i sjøen for 22-åringen. Barcelona får nemlig ikke lov til å kjøpe spillere i sommer. Men Pogba er sikkert en tålmodig type, som gjerne tar et sabbatsår for å få spille med Lionel Messi

Yohan Cabaye var glohet da han forlot Newcastle. Toppklubbene i England sto med lange fjes da midtbanespilleren dro hjem til Frankrike og Paris Saint-Germain. Men halvannen sesong på benken i den franske hovedstaden gjør noe med attraktiviteten. For etter å ha takket nei til Aston Villa, kan det se ut til at Cabaye nå blir gjenforent med sin tidligere manager Alan Pardew. The Sun skriver at 29-åringen trolig blir Crystal Palace-spiller i løpet av sommeren.

Er det noe som plager Tottenham-fansen veldig, så er det når spillere har ambisjoner utover det de kan oppnå på White Hart Lane og drar til erkerivalen Arsenal. Jo flere trofeer Sol Campbell vant med The Gunners, jo mer upopulær ble han blant Spurs-supporterne. Nå er det Nabil Bentaleb som risikerer å pådra seg deres vrede. 20-åringen synes han fortjener bedre betingelser i Tottenham, og frir til andre klubber. Arsenal skal være interessert i midtbanespilleren, men må regne med kamp fra Paris Saint-Germain og Juventus, skriver The Telegraph.

Victor Wanyama måtte tidligere i vår ut å dementere at han hadde uttalt at Arsene Wenger ønsket å kjøpe ham. Men da han ble intervjuet av tv i hjemlandet Kenya, så klarte han ikke å skjule at han veldig gjerne kan tenke seg å spille for The Gunners, skriver Daily Star.

Flere klubber har vært interessert i Marseille-angriperen Andre Ayew, men ifølge Foot Mercato skal ghaneseren ha bestemt seg for å signere for Tottenham. 25-åringen er kontraktsløs til sommeren og kommer gratis til White Hart Lane.

Hans lagkamerat André-Pierre Gignac kan også havne i Premier League. Spissen skal ha fått et tilbud fra West Bromwich Albion som han tygger på, skriver Express & Star.

Swansea-manager Garry Monk bruker ikke store penger på stjerner. Han vil heller lage stjerner selv. Nå ønsker han å hente 17 år gamle Matt Stevens fra Barnet. Men den nyopprykkede League 2-klubben takket nei til budet på i underkant av tre millioner kroner, skriver Daily Mail.