NORSK INNSLAG: Djurgården-målvakt Kenneth Høie er en av mange norske innslag i Allsvenskan denne sesongen. 

Foto: ADAM IHSE / NTB scanpix
NORSK INNSLAG: Djurgården-målvakt Kenneth Høie er en av mange norske innslag i Allsvenskan denne sesongen. Foto: ADAM IHSE / NTB scanpix

Rekdals oddstips: Spenning i Allsvenskan

Hele ni nordmenn kan være i aksjon i disse to kampene - sjekk ekspertanalysen!

DJURGÅRDEN - NORRKÖPING (ALLSVENSKAN) H: 1,70 U: 3,40 B: 3,90
Her er to lag som har hatt en god sesonginnledning. Etter 11 runder ligger Djurgården på femteplass i Allsvenskan med 21 poeng, de har kun fem poeng opp til serieleder IFK Göteborg. Djurgården er 6-3-2 så langt, og 3-1-1 hjemme. Har spilt to uavgjort på rappen i to storkamper nå, mot AIK hjemme og IFK Göteborg borte. Norrköping er helt oppe på tredjeplass i Allsvenskan med 23 poeng, ikke ille for et lag som kom på tolvte plass forrige sesong. Er 7-2-2 på de første 11 kampene, 3-1-1 borte. Står med tre strake seire over Hammarby, GIF Sundsvall og Kalmar, nå skal de ut i en meget vanskelig bortekamp mot et solid topplag. Her møtes Allsvenskans toppscorere, Djurgårdens Mushekwi står med 9 scoringer, Norrköpings Kujovic med åtte. Vi får også norske innslag hos DIF, Kenneth Høie og Daniel Berntsen. Norrköping viser sterk form med 6-1-0 på de siste syv, men Rekdal tror Djurgården vinner.

KALMAR - HAMMARBY (ALLSVENSKAN) H: 1,95 U: 3,10 B: 3,30
Disse lagene er tabellnaboer i Allsvenskan, Kalmar på tiende med 13 poeng, Hammarby på plassen bak med 12 poeng. Hammarby fikk en kjempestart på sesongen etter det meget etterlengtede opprykket fra Superettan. De var 3-1-1 på de første fem kampene, nå er de 0-2-4 på de siste seks. Formen har snudd, og forrige runde klarte de bare 2-2 mot svake Halmstad hjemme. Det var mange nordmenn i aksjon i den kampen, Jan Gunnar Solli kom fra benken og scoret 2-2 målet for Bajen, Lars Sætra og Mats Solheim startet kampen. Fredrik Thorsteinbø og Lars Fuhre var ubenyttede server for “Bajen”, mens Snorre Krogsgård spilte hele kampen for Halmstad. Kalmar er 4-1-6 så langt, men er meget variable. Tapte 1-2 for Norrköping borte sist, men slo Malmö FF 2-1 hjemme runden før. Kalmar er 3-1-2 hjemme så langt, Hammarby 0-2-4 borte, og her kan de få problemer igjen. Norsk innslag også hos Kalmar med målvakt Lars Cramer, tidligere Strømsgodset, og Tor Hovda, ex Hønefoss.