Ødegaard: – Verken jeg eller familien min har hørt noe om denne boken

Martin Ødegaard synes det er rart at verken forfatteren eller forlaget har forhørt seg med ham før de utga boken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I etterkant av landslagets pressekonferanse onsdag møtte TV 2 flere av landslagsspillerne, deriblant Martin Ødegaard – som fikk overrakt en utgave av boken «Martin Ødegaard».

– Dette er litt merkelig, synes jeg. Verken jeg eller familien min har hørt noe om dette, og da synes jeg det er merkelig at det skrives en bok om meg, sa Ødegaard da han mottok boken fra TV 2s reporter.

På spørsmål om han er skuffet over at forfatteren eller forlaget ikke har tatt kontakt med verken ham eller faren hans, Hans Erik, svarte 16-åringen følgende:

– Ja, jeg synes det er litt rart. Det at noen skriver en bok om meg som 16-åringen uten å forhøre seg synes jeg er litt merkelig.

Se video av da Martin Ødegaard fikk overrakt boken om seg selv i videovinduet øverst!

Boken «Martin Ødegaard» er skrevet av den danske forfatteren og Real Madrid-kjenneren Michael Qureshi. Det er Publicom som har utgitt boken, og forlegger Kjetil Kristoffersen blir noe overrasket når TV 2 forteller ham om Ødegaards reaksjon.

– Martin Ødegaard er et moderne norsk eventyr. At vi lager en bok om en person det er såpass stor interesse for i Norge må være greit. Boken er skrevet av Michael Qureshi, som kanskje er den mannen i Skandinavia som kjenner Real Madrid aller best, sier Kristoffersen, og legger til at både forlaget og forfatteren har prøvde å komme i kontakt med Ødegaard.

– Vi prøvde komme i kontakt gjennom Real Madrid, men lykkes ikke med det. Vi prøvde én gang, og da det ikke gikk brukte vi andre kilder som vi følte ga oss et godt grunnlag for å lage boken. Det er overhode ikke noe dramatikk over dette. Dette er en ufarlig bok som forteller en historie, avslutter forleggeren.